Beyanname Ve Sgk Kontrol Programı

SerhanSerhan

Tanınmış Üye
Beyanname ve SGK ların gönderilip gönderilmediğini eksik beyanname kalıp kalmadığının kontrolünü yapabileceğimiz program varmıdır kullanışlı basit
kullanan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum
Saygılar

Beyanname ve SGK ların gönderilip gönderilmediğini eksik beyanname kalıp kalmadığının kontrolünü yapabileceğimiz program varmıdır kullanışlı basit
kullanan arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum
Saygılar

İsmmmo' nun ücretsiz beyanname takip programı var.

ISMMMO

Birde kullanmakta olduğunuz muhasebe programının olabilir. En sağlam yöntem excel' de hazırlayacağınız tablo ile takip etmek, ben öyle yapıyorum.

Doğrudur zaten biz takip ediyoruz ancak yinede son gün toplu kontrolü yapabileceğimiz bir program olması içimizi rahatlatacaktır
Üstat SGK aylık primlerle ilgili bir bilginiz varmıdır
Teşekkürler

Doğrudur zaten biz takip ediyoruz ancak yinede son gün toplu kontrolü yapabileceğimiz bir program olması içimizi rahatlatacaktır
Üstat SGK aylık primlerle ilgili bir bilginiz varmıdır
Teşekkürler
Sgk ile ilgili hiç kontrol programı duymadım. Zira bilindiği gibi e-beyannamede tek bir kullanıcı adı ve şifre ile program kontrol yapıyor. SGK' da her mükellefin için ayrı ayrı giriş yapıyoruz. Birde e-bildirge sayfasında güvenlik kodunun oluşu işi çok zorlaştırır. Örneğin x programa 10 tane sgk dosyasının (kullanıcı adı, parola, şifre) tanımını yaptın ama sayfada çıkan güvenlik kodu için program bize her bir sorgulama da güvenlik kodunu doğrulamamızı isteyecek. Bu da hiç kullanışlı olmaz. Ne zaman SGK tek bir kullanıcı adı ve şifre sistemine geçiş yaparsa veya e-bildirgedeki güvenlik kodunu kaldırırsa o zaman olur.

Son düzenleme: