bolge calisma no alma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fb1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fb1907

Katkı Sunan Üye
son donemde ssk'dan isyeri acilisi yapan arkadaslardan bolge calisma noyu nasil aldiklarini ogrenmek isterim.Bolge calisma noyuda ssk mi veriyor yoksa eski sistem gene kendimiz bolge calisma mudurlugune basvurumu yapiyoruz? Bilgilerinizi bekliyorum

iyi calismalar...

Ynt: bolge calisma no alma

Merhaba iki yeni işyeri açılışı gerçekleştirrdim Bana sgk dan sistem kendisi otomatik vereceğini söyledirler.bazıları işyeri numarası ile bölge çalışma numarasının aynı olduğunu.

Hiç biri doğru değil.

SGK işyeri açılışı evraklarını 15 gün içinde bölge çalışmaya bildiriyor https://tescilsorgu.csgb.gov.tr/TescilSorgula/faces/deneme.jspx likten işyeri numaranızı yazıp öğrenecekmişiz fakat henüz tam düzenli çalıştığı mechul.
İst açılan işyerinin bölge çalışma numarasını Tel öğrendim fakat ankara ekrandan alacaksınız diyor. 12 gün oldu halen ekranda bişiy yok ?

İyi çalışmalar.

Sgk'ya iş yeri açılışını bildirmemiz kafi... Onlar Bölge Çalışma'ya bildirecekler... Numarayı ise şimdilik telefonla Bölge Çalışmadan öğrenicez... İlerleyen tarihlerlerde ise İnternetten sorgulayabilecekmişiz.

ne güzel en sonunda öğrenecez... ;D ;D ;D

aynı numarayı kullansalar olmaz mı?e madem numarayı sgk alacak kendi sistemine otomatik aktarsa işverene sormasa olmaz mı? ;D ;D ;D

kimsenin numarayı çok da merak edeceğini sanmıyorum ;D ;D ;D

Olur mu canıııımmmm. Önce sol el bacağın arasından geçirilip sonra sağ kulak tutulmazsa küserler sonra... ;D