Bölge Çalışma Numaraları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan berfin55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bölge çalışma müdürlüğü ihaleli almış olduğum iki ayrı iş için aynı numarayı bildirdi hata olduğunu belirttiysemde bana böyle devam et dediler ek 1-2 kalkıp bunları sgk ya işlediğimde bana ne cavap gelecek merak ediyorum bilen varsa ne uygulama başlamadan bana yardımcı olabilirmi teşekkürler.

Ynt: Bölge Çalışma Numaraları

Siz iki ayrı bildirge ile işyeri açılış başvurunuzu yaptı iseniz ve sizde kalan işyeri bildirgesi örneklerinin ayrı ayrı kayıt noları var ise sorun yaşamamalısınız. İki ayrı işyeri bildirimine aynı noyu yazıp size vermeleri kurumun sorunu.

Ynt: Bölge Çalışma Numaraları

Bu gün bölge çalışma müd. Gittim aynı verilen işyeri numaraları ile ilgi bana herhangi bir evrak göndermemişler telefonla öğrenmiştim. Evrak verin bana dedim evrak vermiyoruz zaten siz bu işlerin numaralarını biliyorsunuz diye biz evrak göndermiyoruz ancak yeni bir iş yeri açılış olursa veriyoruz diyorlar sizin işleriniz ihaleli biriniz bırakıyor ötekiniz alıyor numaralar hep aynı gidiyor sizde biliyorsunuz gibi saçma sapan bir cevapla karşılaştım sonra zoraki dosyamı açtırdım iki iş yeri müracatımıda aynı dosyaya koymuşlar bunların konusu aynı diyorlar böyle devam edin diyorlar ama ssk numaraları farklı iş yerleri inşallah bi problem olmaz dedim olmaz hallederiz dediler ebildirgeye bölge çalışma numaralarını işledim şimdilik bi sorun çıkmadı inşallah çıkmaz çıkarsa ne yapabilirim