Bu Adamın Ruhsatını İptal Edin!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan oktaykarakoc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
O

oktaykarakoc

Ziyaretçi
Yeter artık.Aşağıdaki ilan www.***.com.tr adlı ücretsiz ilan sitesindedir.Noktasına virgülüne dokunmadan aktarıyorum.

S.M.Mali Müşavirim (TR451445)
Maaş: Görüşülür
Açıklama: Ben Serbest Muhasebeci mali müşavirim.1-Ruhsatımı kiraya vermek istiyorum. 2-)Defter tahahhüdünde bulunacak ve defteri olupta ruhsatsız olanlarla ortaklık yapabilirim 3-Sadece Danışmanlık hizmeti verebilirim.Mesleğimde uzmanım.Neden iş arıyorsunuz diyebilirsiniz.Ben abim ile ortaktım ve ortağımdan ayrıldım.Ortaklık olan büromuzu ona devrettiğim için bu ilanı veriyorum.İlğilenenler accountant@hotmail adresine e mail yazsınlar.
Tarih: Cumartesi 22 Ekim 2005 02:19:43
İzlendi: Bu ilan 84 defa izlenmiştir.

İlan sahibi
Ad: accountant [ İlan sahibine e-mail gönder | Bütün ilanlar ]

İlçe: burhaniye
İl: Balıkesir, Türkiye

Bu ilanı arkadaşına tavsiye et.
Bu ilanı yazdır.
İlan sahibi kurallara uymuyor mu? Bize bildir!

Bu adamın meslek kurallarından haberi yok mu?...Olmaması mümkün değil.Adam Mali Müşavirim diyor...Peki nasıl oluyor da bu kadar aleni bir şekilde kuralları çiğneyebiliyor.Bu nasıl oluyor.Bana birisi bunu izah etsin.Ben kafamı hangi duvara vuriym.Hangi masaya tekme atiym.Hangi kitabı yırtıp çöpe atiym....Bu bansıl oluyor.nasıl oluyor yahu :x :x :x

bu ilanı belge sahibininin yazdığı ne malum. Bu kadar alanen yazacak kadar cesur olabilirmi?

arkadaşım.ben internette dolaşırken gördüm.yukarıya adresi yazdım.ama silmişler.Ben de hayret ediyorum.Bana da şaşırtıcı geliyo.Neden başka biri yazsın ki...Zannetmiyorum ki başka biri yazsın...Ama bu sefer de bizzat kendisinin yazdığına inanmak zor geliyor....Adam "belgemi kiraya vermek istiyorum" diyor yahu...Şaka gibi...

Arkadaşlar,

Böyle bir şey gazetede olmuştu. Ben de o sırada komite çalışmaları için oradaydım.İşi bayağı takip ettiler.Disiplin cezası vereceklerini ve meslekten mene kadar gideceklerini söylediler yani bu işleri oda hafife almıyor.Ama internette yayınlandığına göre ya kanunlardan bihaber birisi (Gerçekten o ad altındaysa tabi ) Malumunuz internette çoğu kişi gerçek adıyla yazışmıyor.Bazen de sinir etmek için yapıyorlar.

Merhaba,

Buna benzer bir iki ilan da ben görmüştüm. Ama belgesini kiraya verecek düzeyde değil. Sadece defter bulma amaçlı. İlan sahibi, o ilanda çok uygun fiyata defter tutabileceğinden bahsediyordu. Hatta kendisine ulaşılabilmesi için cep telefonunu bile vermişti. Acıdım biraz. Belki bir çaresizlik içindeydi. Belki de egosunu tatmin etmekti amacı bilinmez. Yinede pek inandırıcı gelmedi.

ben yazmadım derse

sevmeyen ama kunundan haberdar olan biri de yapmış olabilir. Peki nasıl ispatlanacak ceza verilmesi için gazetede olsa hadi belli olabilir el ilanı olsa matbaadan öğrenebilirsiniz forumda böyle şeyler olmasını ciddiye almıyorum açıkça

mesajın gönderildiği adres öğrenilebilir ancak oğlum yazmış derse ne olacak ? veya elinde 15 defterle imzaya gidip suç üstü yapacak görevli lazım