O
oktaykarakoc
Ziyaretçi
Yeter artık.Aşağıdaki ilan www.***.com.tr adlı ücretsiz ilan sitesindedir.Noktasına virgülüne dokunmadan aktarıyorum.
S.M.Mali Müşavirim (TR451445)
Maaş: Görüşülür
Açıklama: Ben Serbest Muhasebeci mali müşavirim.1-Ruhsatımı kiraya vermek istiyorum. 2-)Defter tahahhüdünde bulunacak ve defteri olupta ruhsatsız olanlarla ortaklık yapabilirim 3-Sadece Danışmanlık hizmeti verebilirim.Mesleğimde uzmanım.Neden iş arıyorsunuz diyebilirsiniz.Ben abim ile ortaktım ve ortağımdan ayrıldım.Ortaklık olan büromuzu ona devrettiğim için bu ilanı veriyorum.İlğilenenler accountant@hotmail adresine e mail yazsınlar.
Tarih: Cumartesi 22 Ekim 2005 02:19:43
İzlendi: Bu ilan 84 defa izlenmiştir.
İlan sahibi
Ad: accountant [ İlan sahibine e-mail gönder | Bütün ilanlar ]
İlçe: burhaniye
İl: Balıkesir, Türkiye
Bu ilanı arkadaşına tavsiye et.
Bu ilanı yazdır.
İlan sahibi kurallara uymuyor mu? Bize bildir!
Bu adamın meslek kurallarından haberi yok mu?...Olmaması mümkün değil.Adam Mali Müşavirim diyor...Peki nasıl oluyor da bu kadar aleni bir şekilde kuralları çiğneyebiliyor.Bu nasıl oluyor.Bana birisi bunu izah etsin.Ben kafamı hangi duvara vuriym.Hangi masaya tekme atiym.Hangi kitabı yırtıp çöpe atiym....Bu bansıl oluyor.nasıl oluyor yahu :x :x :x
S.M.Mali Müşavirim (TR451445)
Maaş: Görüşülür
Açıklama: Ben Serbest Muhasebeci mali müşavirim.1-Ruhsatımı kiraya vermek istiyorum. 2-)Defter tahahhüdünde bulunacak ve defteri olupta ruhsatsız olanlarla ortaklık yapabilirim 3-Sadece Danışmanlık hizmeti verebilirim.Mesleğimde uzmanım.Neden iş arıyorsunuz diyebilirsiniz.Ben abim ile ortaktım ve ortağımdan ayrıldım.Ortaklık olan büromuzu ona devrettiğim için bu ilanı veriyorum.İlğilenenler accountant@hotmail adresine e mail yazsınlar.
Tarih: Cumartesi 22 Ekim 2005 02:19:43
İzlendi: Bu ilan 84 defa izlenmiştir.
İlan sahibi
Ad: accountant [ İlan sahibine e-mail gönder | Bütün ilanlar ]
İlçe: burhaniye
İl: Balıkesir, Türkiye
Bu ilanı arkadaşına tavsiye et.
Bu ilanı yazdır.
İlan sahibi kurallara uymuyor mu? Bize bildir!
Bu adamın meslek kurallarından haberi yok mu?...Olmaması mümkün değil.Adam Mali Müşavirim diyor...Peki nasıl oluyor da bu kadar aleni bir şekilde kuralları çiğneyebiliyor.Bu nasıl oluyor.Bana birisi bunu izah etsin.Ben kafamı hangi duvara vuriym.Hangi masaya tekme atiym.Hangi kitabı yırtıp çöpe atiym....Bu bansıl oluyor.nasıl oluyor yahu :x :x :x