Bu soruları hazırlayan maliyet hocası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HANZADE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: bu soruları hazırlayan maliyet hocasını

Bu soruları hazırlayan maliyet hocası(Yurdakul Çaldağ) değil, maliyet hocasının asistanı olduğunu söyleyenler ve ayrıca bu soruların Maliyet Muhasebesi doktara sınav sorusu olduğu yönünde iddaalar ve söylentiler de var.

Ynt: Bu soruları hazırlayan maliyet hocası

arkadaşlar bu şekilde olduğunu devlet yetkilerine duyurmamız gerekiyor.bunlar resmen hayatımızla oynuyor
arkadaşlar birlik olalım derim en azından bir af çıkarana kadar.

SMMM adaylarının sıkıntısı belgeyi aldığı güne kadar. Ömürlerinde ömür gidiyor. Fakat belgeyi aldıktan sonra herkes çektiği sıkıntıları unutuyor. Belgeden sonra, iş ve gelecek beklentileri eski durumlarına göre daha farklı olduğu için(en azından stajyerliğe ve piyasadaki diğer meslektaşlara göre) her şeyi unutuyorlar.

O yüzden bu sıkıntıları çekenler olarak bizlerin yani potansiyel SMMM adaylarının bu işe baş koyması gerekir. Bakın Finansal Muhasebe sınavını hocasını nasıl değiştirdiler. Baskı yapmak gerekir. Sözümüzü geçirmemiz gerekir. Ama nasıl olacak buna hep birlikte kafa yormak gerekir.

peki ne yapmak gerekir arkadaşlar...kimi nereye şikayet edelim!! yapalım bir şeyler!!yoksa dediğiniz gibi dosyalar yanacak..

ilgili kurumlara yumurtalı protesto yapmalı düşünün binlerce insan yer gök duyar bence sınav zor geçerse sınavdan sonra protesto düzenleme geleneği düzenlenmeli sanırım en pratik yol bu :),hem yumurta demokratik bir protesto metodu sayıldı hukuki açıdanda mantıklı bir metod.

Şaka bi yana sanırım son hakkımda Maliyet Muhasebesi yüzünden dosyayı yakacağım.Hakkımızı helal etmiyoruz.

bu soruya itirazım var hayatımda ilk kez bi sınava çalışarak girdim ve saçma sapan sorulmuş tek soru yani sınava girenlerin çoğu çaktı demektir.

atellia ' Alıntı:
SMMM adaylarının sıkıntısı belgeyi aldığı güne kadar. Ömürlerinde ömür gidiyor. Fakat belgeyi aldıktan sonra herkes çektiği sıkıntıları unutuyor. Belgeden sonra, iş ve gelecek beklentileri eski durumlarına göre daha farklı olduğu için(en azından stajyerliğe ve piyasadaki diğer meslektaşlara göre) her şeyi unutuyorlar.

O yüzden bu sıkıntıları çekenler olarak bizlerin yani potansiyel SMMM adaylarının bu işe baş koyması gerekir. Bakın Finansal Muhasebe sınavını hocasını nasıl değiştirdiler. Baskı yapmak gerekir. Sözümüzü geçirmemiz gerekir. Ama nasıl olacak buna hep birlikte kafa yormak gerekir.

ne yaparsak yapalım hiç bir şey değişmez

bende bir zamanlar aynı bu şekilde bağırıyordum artık vazgeçtim

ben dahil bir çok kişi için yukarıda yazılanlar doğru
bir çoğu da aman mimlenmeyelim diye susacağından
bu işe kalkışanlar zararlı çıkar

ben tavsiye etmem

benim ne dediğime de bakmaz zaten bir araya 50 kişi toplayamayız turmob'un önünde eylem yapacağız desek

arkadaşlar bu soru çok uzun sürmesi dışında çok zor değil lütfen temmuz 2010 da sorulan soruyu incelermisiniz bence bugüne kadar ki en zor soru oydu....