Büro yerinin önemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dhd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dhd

Arkadaşlar ruhsatımı yeni aldım.Büro açmaya karar verdim.Ama hangi semte büro açmam daha doğru bir seçim olur tereddütteyim.Ankara da oturmaktayım.kızılay,kurtuluş,kolej,siteler,ostim vs.. sizce sanayi bölgesinde mi açılmalı yoksa insan kalabalığının yoğun olduğu yerlerde mi ::) görüşlerini bekliyorum.Teşekkürler

Ynt: Büro yerinin önemi

Arkadaşım insan ve işyeri kalabalığından ziyade kendi çevrenin kalabalık olduğu bir yeri seç,burası bir köy bile olsa.

Yada cadde üzerinde ac tabela büyük yaptır herkesin görebilecegi bir sekilde akrabaların dükkanı varsa onların defterini almaya calıs

Büronun yerinin hiç mi hiç önemi yok, birileri tavsiye etmeden seni kolay koly kimse defter vermiyor, büron nerde olursa olsun tavsiye edecek kişi adresini bilsin yeter.

Cevaplarınız için teşekkür ederim.Cadde üzerinde tuttum büroyu.Hayırlısı artık.

dhd ' Alıntı:
Hayırlısı diyelim, Bol bilinçli müşteri dileklerimle.

Ogün Güneş ' Alıntı:
dhd ' Alıntı:
Hayırlısı diyelim, Bol bilinçli müşteri dileklerimle.

Teşekkürler,benim de temennim o yönde umarım gerçekleşir de meslekten uzaklaşmak zorunda kalmam.

1990 dan beridir mesleğin içerisindeyim. Ocak ayında bende kendi büromu kuracağım. Bunca süredir tabelayı görüpde gelen bir mükellefe rastlamadım. Ya tanıdığım yada tanıdığımın tanıdığı onun için büro yerinin çok fazla bi önemi yok. Mükelleflerin, eş dost akrabaların nerdeyse orda tutulmalı bence.

ankarayı bilmiyorum :)

kirası fazla olacak elbet ama yine de işmerkezlerine yakın ve görünür bir yerde büro açmak maddi manevi açıdan size daha iyi bir gelecek getirir

tuncsel ' Alıntı:
1990 dan beridir mesleğin içerisindeyim. Ocak ayında bende kendi büromu kuracağım. Bunca süredir tabelayı görüpde gelen bir mükellefe rastlamadım. Ya tanıdığım yada tanıdığımın tanıdığı onun için büro yerinin çok fazla bi önemi yok. Mükelleflerin, eş dost akrabaların nerdeyse orda tutulmalı bence.

hayırlı olsun sizin için, bereketli olsun

şunu söylemek istiyorum, tabelayı görüp gelen çok oluyor

etraftan eş dosttan gelen az oluyor

büroda çalıştım benim gördüğüm bu :)

tutmuşsunuzzz, bol bereketli olur inşallah, olumlu düşünün ...

Kısmetin varsa gelir Hint'ten, Yemen'den. Kısmet değilse, ne gelir elden. Demiş atalarımız. Hayırlı uğurlu olsun.