1997 yılında girdiğim şirket 2003 yılında yabancı firmaya satıldı.satıstan bir gün önce başka bir şirkete girişim yapıldı.bu işlemde tazminat veya başka bir hak almadım.ama aynı kişinin olduğundan haklarım korundu. Şİrketin merkezinde 5 gün 40 saat çalışılıyordu.2006 yılında merkezi fabrikaya taşıdılar ve fabrika 6 gün 45 saat çalışıyordu.Şirket toplantısında bu sorunu patrona ilettim.Haftada 5 saat fazla çalışıp (Cumartesilerim de öldü) bedelini alamadığımızı söyledim.İşine gelirse gibisinden davrandı.Tazminatım olduğundan bırakamadım.Şimdi kriz dolayısıyla adam çıkarılıyor 2-3 aya kadar kapanması gündemde.Çıkarılan kişilerede tazminatları 5 veya 8 taksitle senet karşılığı ödeniyor. Çıkarıldıktan sonra bu 5 er saatlerin farkını alma şansım varmı? Senetleri kabul etmesem davayı kazanabilirmiyim? yardımcı olanlara şimdiden tşk ederim.
not:forumda benzer konu bulamadığımdan yeni konu açmak zorunda kaldım.Eğer varsa uygun yere taşınırsa sevinirim.
not:forumda benzer konu bulamadığımdan yeni konu açmak zorunda kaldım.Eğer varsa uygun yere taşınırsa sevinirim.