Cd Geçiş Sınavı Hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan delkem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

delkem

Ziyaretçi
2009 Eylül stajyeriyim. 1 Cdyi bitirdim ve cd nin içinde bulunan sınavıda geçtim. 2. Cd de yapılacak olan cd geçiş sınavına girmek gerekiyor mu? u konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim.

saygılar.

Ynt: Cd Geçiş Sınavı Hk.

Sınav 2. cdnin başında olması gerek. Yani bizim cdlerde öyleydi. Acaba 3 yıllık staj dönemlerininki farklı mı bilemiyorum.

Cd'ler bittikten sonra internetten sınava giriliyor.

Soruyu tam anlayamadım aslında. Girilen sınava bir daha girilemiyor ya da bitmemiş cd'nin sınavına da girilemiyor.

2. cd gelmeden 1. cd nin içerisinde interaktif olarak çevrimiçi olarak bağlanılıyor. Buradan cd sınavına girerseniz 2. cd başında tekrar sınava girmenize gerek yoktur diye bir cümle yazıyor. Ben girdim ve başarılı oldum. İnşallah yanlış anlamamışımdır. Stajımız 3 yıl olduğu için tesmer böyle bir değişklik yapmış olabilir. Tesmerin cd.de 10 soru soruluyorda. interaktif olarak ise 25 soru sorulmakta.

Tamam o zman. 2. cd'de sınava girmeyeceksin. Yanlış anlamamışsın.

Minik ' Alıntı:
Tamam o zman. 2. cd'de sınava girmeyeceksin. Yanlış anlamamışsın.
ne kadar hızlısınız ben daha yeni başladım bir yeremi yetişeceksiniz ;D

arkadaşlar 1 cd leri ocak sonuna kadar bitirmemiz germekte sitede öle yazıyor zaten 2 cd gelince çok uğraşmamız gerekebilir 2 cd de 10 tane ders var slyat manyağı olmak istemiyorsanız zamanında bitirin derim birde şu meşhur slayt ilerleme programı varmış nerde bulamadım ::) işe yara eminim

2 yıllık staj dönemi ile 3 yıllık dönem aynıysa; 2.cdyi taktığınız zaman 1.cdnin sınavı ekrana gelecek. Sınav olmak için 1.cdyi çalıştırmayacaksınız

arkadaşlar merhaba,

ben 2009 mayıs ta stajım başladı.işlerin yoğunluğundan ilk cd sınavına daha yeni bakabiliyorum ama bir türlü geçemiyorum takıldım kaldım yardımcı olabilir misiniz.teşekkürler

eliz67 ' Alıntı:
arkadaşlar merhaba,

ben 2009 mayıs ta stajım başladı.işlerin yoğunluğundan ilk cd sınavına daha yeni bakabiliyorum ama bir türlü geçemiyorum takıldım kaldım yardımcı olabilir misiniz.teşekkürler

cd sınav sorularını bir yere yaz süre yok nasılsa bulduklarının cevaplarınıda konular içinde ara soruların cevaplarınıda yaz sınava tekrar gir ve geç ::)

elizcim stajını 2009 mayısta başlatıp ilk cd yi yeni mi bitereceksin?? süresinde bitirilmeyen cd nin yaptırımı stajın iptali!! bence staj durumunu bi kontrol et!!
Bende 2010 mayıs stajyeriyim ilk 2 cd bitti 3. cd yi şubat ayı içinde gönderecekler ama ben bu cd lerin sırf zaman kaybı olduğunu düşnüyorum. >:(

Arkadaşlar bu cd lerde ne anlatıyorlarki tamamlama sınavına hazırlık niteliğindemi?

1economist ' Alıntı:
Arkadaşlar bu cd lerde ne anlatıyorlarki tamamlama sınavına hazırlık niteliğindemi?

cd lerin %80 boş görüntü var ses yok maksat iş olsun ( para 450 ;) )

cd ler mesleki açıdan bizi eğitmek ve yeterlilik sınavına hazırlık amacı ile hazırlanmış ama yeterlilik sınavında bu cd lerden soru çıktığını görmedim misal finansal muh.