A Ant Z Tanınmış Üye Üyelik 30 May 2009 Mesajlar 1,907 18 Ara 2011 #1 Arkadaslar Tapuda cins degisikligi yapılması 5 yıllık sürenin hesabı yapılırken dikkate alınır mı ? ( ilk iktisap tarihi acısından )
Arkadaslar Tapuda cins degisikligi yapılması 5 yıllık sürenin hesabı yapılırken dikkate alınır mı ? ( ilk iktisap tarihi acısından )
F FATİH PESEN Katkı Sunan Üye Üyelik 5 Ağu 2005 Mesajlar 810 Konum İst 22 Ara 2011 #2 Ynt: Cins degisikligi Ant Z ' Alıntı: Arkadaslar Tapuda cins degisikligi yapılması 5 yıllık sürenin hesabı yapılırken dikkate alınır mı ? ( ilk iktisap tarihi acısından ) [/quote Cins degişikliginin 5 yıllık süreyi etkiledigine dair karar görmüstüm ama bulamadım su an Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Cins degisikligi Ant Z ' Alıntı: Arkadaslar Tapuda cins degisikligi yapılması 5 yıllık sürenin hesabı yapılırken dikkate alınır mı ? ( ilk iktisap tarihi acısından ) [/quote Cins degişikliginin 5 yıllık süreyi etkiledigine dair karar görmüstüm ama bulamadım su an Genişletmek için tıkla ...