Davetiye Lisanı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gamze_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
G

gamze_

Ziyaretçi
merhaba soracağım sorunun aslında forumla ılgısı yok çok özür dılerım sımdıden ama burda bılen bırılerının yardım edeceğinden emın olduğum için yazmak ıstedım yınede acıl olmasa gercekten mesgul etmezdım forumu sormak ıstedığım katar'dakı bı musterımıze iş amaçlı davetıye gönderıcem şirkete faxlıcam ayrıca katardaki türkiye büyükelçiliğine faxlamam gerekıyor sanırım pekı bu davetıyenın lısanı ne olmalı ingilizce mi yazılmalı bellı bı formatı var mıdır davetıyenın bılen arkadaslar cevaplarsa cok sevınırım şimdıden tşk ederım....

Ynt: davetiye lisanı

İngilizce gönder bence
örnekler mevcut istersen

gamze_ ' Alıntı:
merhaba soracağım sorunun aslında forumla ılgısı yok çok özür dılerım sımdıden ama burda bılen bırılerının yardım edeceğinden emın olduğum için yazmak ıstedım yınede acıl olmasa gercekten mesgul etmezdım forumu sormak ıstedığım katar'dakı bı musterımıze iş amaçlı davetıye gönderıcem şirkete faxlıcam ayrıca katardaki türkiye büyükelçiliğine faxlamam gerekıyor sanırım pekı bu davetıyenın lısanı ne olmalı ingilizce mi yazılmalı bellı bı formatı var mıdır davetıyenın bılen arkadaslar cevaplarsa cok sevınırım şimdıden tşk ederım....
[/quo

merhaba arkadaşım

notere gideceksin

davet edeceğin kişinin pasaport fotokopisini götüreceksin

noter türkçe davetiye yazacak, onlarda örnek var

sonra kargo veya faxla katardaki adama ileteceksin

katardaki adam ordaki türk elçiliğine sunacak

yardım edebildiysem sevinirim ...

sayın Ant Z ve sayın nrcn82 verdiğiniz bilgiler için tşk ederım o gün yollamam gerekıyordu davetiyeyı ama aciliyeti kalktı acıkcası ben bazı yerlerden bılgı aldım davetıyeyı yollayan kişinin dili ne ise o dille yazılırsa problem olmaz dedıler türkçe olarak hazırladım bende fakat noter olayını anlayamadım neden notere gıtmem gerekıyor ben fırmanın faxına ve elçiliğe göndermem gerekıyor dıye bılıyorumm yanlıs mı biliyorum acaba?

Ynt: Davetiye Lisanı

Dear ?????..

Re: Fair Invitation

We would like to invite you to our Fair dated???.
We are looking forward to meeting you and presenting our products to your company

Thank you very for your interest and time

Yours sincerely,

Sayın Ant Z buna benzer bişey hazırladım, fakat Türkçe yazdım ben problem olmaz dedıler ama noter olayını anlamadım notere gıtmeden şirket antetlısıne yazıp karşı fırmaya ve katardaki elçiliğe faxlıcam karşı fırma ztn bu belgeyle gıdecek elçiliğe...

ben sorun çıkmasın diye davetiyeleri noterden yapıyorum

sadece antetliye yazıp yollamadım, belki de oluyordur ...