Devlet memur alımında avukatlar gibi mali müşavirler için özel alım yapmalı...

Herkese merhaba ,,,devlet ,kamu personeli alırken avukatlara ,mühendislere,psikologlara ,mimarlara özel alımlar yaparken,yani ilgili kadroya sadece kendilei başvurabilirken, bence kılavuzda smmm ler içinde özel alım yapmalı diye düşünüyorum,bunu nasıl gerçekleştirebiliriz sizce?

Ynt: Devlet memur alımında avukatlar gibi mali müşavirler için özel alım yapmalı...

Çünkü devletin bir çok kademeinde mali işler,muhasebe vb. kadrolar var örneğin belediyelerde ,üniversitelerde ,buralarda devletin smmm ön koşulu vermesi sayesinde ,mali müşavir kökenli birinin buralarda ilerlemesi bence çok daha doğru olur diye düşünüyorum ,tamamını açsın demiyorum ama mali müşavirlere böyle bir kod açılmalı kpss sınavında....

Ynt: Devlet memur alımında avukatlar gibi mali müşavirler için özel alım yapmalı...

Maliye vd memur alırken ticaret lisesi şartı bile koşmuyorken...

Bedavaya çalıştırmak varken neden kadro açıp para versinler adamların bütün işlerini zaten bedavaya biz yapıyoruz birde sıkıyosada yapma dosyanı bekletiyorlar iadelerini vermiyorlar mükellefin araçlarına haciz koyuyorlar yetmiyor cezalar kesiyorlar ellerine verilmiş süleyman mührü istediğine basıyor istemediğine git gelme diyorlar biz bu işleri el mahkum bedavaya yaparken adamlar bize neden maaş versinki bir işlerimi var çıkar bi tebliğ koy ardına mük 355 odalar desen 5 yıldız otellerde yada kumarhanelerde seminerlerde hobaaa 80.000 tane eleman emrine amade sıkıyosa yapmasınlar döşe cezayı hem işini yaptır hemde üstüne para al ne güzel memleket değilmi