e Bildirge Yine Uzatılabilir mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan abdsis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

abdsis

Katkı Sunan Üye
arkadaşlar. saat 8 den beri bildirge gönderiyorum. Saat 14 ü geçti daha 3 tane gönderdim.

Böyle giderse bu sistem yine kilitlenir. Belkide bildirgeler yetişmeyebilir. Benim hatırladığım 2004 den beri son günden sonra 1 defa uzatıldı e bildirgeler. belkide bu 2. olacak.

İyi çalışmalar.

Ynt: e bildirge yine uzatılabilirmi?

yazıklar olsun diyorum bu kadar hazırlıksız bi işleyiş olamaz resmen ne haliniz varsa görün diyorlar

Ynt: e Bildirge Yine Uzatılabilir mi?

cezalar onlara gelmiyor. o yüzden böyle rahatlar.

tarayıcı farketmiyor. Sistemde sorun var.

arkadaşlar saat 12 oldu sistem otomatik kapandı böyle bir şey olabilirmi çıldırmamak mümkün değil bence odalar bastırırsa uzayabilir ama bu nereye kadar gidecek olan bize oluyor allah hepimize sabır versin kolay gelsin

geçmiş olsun sgk e-bildirge sistemi offline a düştü şu an :-\

ssk.gov.tr üzerinden deneyin. ;) son günlerdeki hıza göre baya hızlı.

üzgünüm ama ssk.gov.tr de aynı.....sabahtan beri giremiyorum. İptal edilecek tahakkuklarım var ve bekliyorum.

Bizdede son dakika golü atıldı, pazartesi veriyoruz bildirgelerimizi nasıl olcak bilmiyorum :(((
Daha şimdiden böyleyse düşünemiyorum off ya:(((

ben son aşamaya geliyorum tam onaylamak isterken güvenli çıkış yapıldı diyor ve sisitem otomatikman kendini kapatıyor.işimiz zor bu gidişle ya hadi hayırlısı.

2 dakka içinde yapmanız. büyük bi şans. heryer aynı. o adrestende giriyorsun durmadan güvenli çıkış yapıyor.

Bazen yavaşlama adsl kaynaklıda olabiliyor. Modem elektriğini kapatın tel bağlantısını çekin 15-20 saniye bekleyip tekrar takın. Bazende sizin bilgisayarın (MS'nin) azizliği olabiliyor. Sistemi kapatıp kısa süre sonra tekrar açınca fark edebiliyor.
(Bu yazıyı onaylamadan tekrar deneme yapmak istedim 3 kere dışarı attı, modem olayını yaptım şıp diye işledi. Galiba sgk bilgisayarı bazı durumları saldırı olarak algılıyor. Eğer ADSL sabip IP değilse deneyin.)