e-Use Cd Slayt

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cigdem007
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C

cigdem007

Ziyaretçi
arkadaşlar 3.cd istatisitğe giriş sylat hiç ilerlemedi.hiç sorununu gideren varmı tesmeri armadan.ya da tesmer arayıp soran olduysa ne bilgi verdiler.yardımcı olursanız sevinirim.

Ynt: e-Use Cd Slayt

Aynı sorunu bende yaşamıştım ve sorunu çözdüm.Öncelikle son kez bir güncelleme yapmak ve euse bilgilerinizi tesmer e use güncelleme bilgilerine kayıt edilip edilmediğine bakmak.Güncelleme bilgileriniz doğruysa bilgisayarınıza format atıp e use programını 2.CD den yeniden kurmak.Kurulum yapıldıktan sonra e use güncelleme işlemini bir kez daha yaparsanız sorun çözülüyor.Ben bu şekilde giderdim bu sorunu fakat tesmerden yardım alarak yapmak daha kolay ve akıllıca bir yol.

sonunda tesmeri aradım.bana 2.cd den sizin dedğiniz gibi yapmamı söyledi.ben hiçbişey anlamadım.kafama göre 2.cd yi taktım.başlat,programlar,tesmer,e-use nin altında e-use install yazıyo onu kaldırdım.tekrar kurdum.3cd yi takınca ders çalıştı fakat.güncelleme programı hatalı uygulama,kurulumu yaptığınız bilgisayarda yaınız diyor.1 gün önce güncellemiştim.24 saat geçmemişti ondan yapabilirmi acaba?aslında tam sorunumu çözemedim.şimdi tek sorun güncelleme işi kaldı.cevaplarınız için teşekürler.

Tesmer e use güncelleme bilgilerinin olduğu sayfada güncelleme programanın yaması var onu indirip birde onu çalıştırırp tekrar güncelleme yaparsan düzelir diye umuyorum.E Use un ne zaman ne yapacağını anlamak mümkün değil 4.Cd'ye başladım bakalım onda neler çıkacak.Böyle giderse staj sonuna kadar iyi bir bilgisayarcıda olacağız.Sorunsuz bir staj dönemi geçirmeniz dileğiyle ....