e-Use de Dersler Açılmıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vaveyla61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

e-use den memnunmusunuz?

• hayır

Kullanılan: 0 0.0%
  • evet

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0
:evil:
merhaba arkadaşlar,
2005 mayıs stajyeriyim, dün 5.cd geldi ve ben hala 2.cd deki bir türlü açılmayan derslerle uğraşıyorum. e-use siteside açılmıyor. mail atıyorum cevap gelmiyor.

bilen varsa yardım etsin.

bence de bu e-use amacına ulaşamamıştır.
uzamadan vazgeçsinler,
bence en doğal hakkımızı kullanarak, mail yağmuruna tutalım ve ya bu saçma sistemin altyapısını kolaylaştırsınlar ya da vazgeçsinler ,

selametle...

USE tam anlamıyla bir eziyet, amacına da ulaşabildiği inancında değilim ancak; ilerki aşamalarda eğer sistemi oturtabilirlerse , program üzerinde güncellemelerle programın kullanılabilirliğini arttırırlarsa, sınavlar vb.. daha gerçekçi yapılırsa yani USE nin amacına ulaşabileceğine inanıyorum ancak bu güne kadar ilgili yerlerle bağlarımız tamamen duygusal olduğu için hemen aklımıza duygusallık geliyor, ama unutmamak gerekirsi istemi oturturlarsa taviz de vermezlerse meslekte kalitenin artmasına ufakta olsa bir katkısı olacaktır.

Egitimde cagdaslasma adina Ogün dostunuza katılıyorum.Ben sadece verilen hizmetin kalitesizliğinden sikayetciyim.Program bazen anlamsız bir sekilde acilmiyor. Güncelleme yapıyor mu yapmıyor mu belli olmuyor. Bazen sınav olmam gerektigi zaman sınav acilmiyor.Daha bir cok problem..Umarım bir gün düzene girer de bizden sonrakiler ayni eziyeti cekmez.

Saygilar sevgiler....