E-use (e-use zorunlu eğitimine devam edilmemesi)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba,

2005 Ocak ayından itibaren stajım başladı. e-use ile ilgili cd ler bana da geliyor, ilk iki cd yi kurdum ve cd leri bitirmedim, sınavlara girmedim acaba yaptırım ne olacak?

Tesmer' Alıntı:
1. Stajyerler için Eğitimin Zorunluluğu
TESMER tarafından yayımlanan 5 Ocak 2005 tarihli 2005/00006 no'lu genelge ile "Staj Yönetmeliğinin 10. maddesi gereğince; Serbest Muhasebeci ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir aday meslek mensuplarının staj sırasında zorunlu eğitime tabi olacakları" belirtilmektedir. Söz konusu zorunlu eğitim; Ocak/2005 döneminde staja başlamış olan 2005/1 ve sonraki dönem aday meslek mensuplarını kapsamaktadır.

TESMER tarafından yayımlanan 5 Ocak 2005 tarihli 2005/00006 no'lu genelgede, " Zorunlu Eğitim, Merkezimizde oluşturulan Bilgi İşlem Merkezinde izlenecek olup; bu eğitime ve eğitime katılmayan stajyerlerin stajları Staj Yönetmeliğinin 24/b maddesi gereğince iptal edilecektir." İfadesi yer almaktadır.

Tesmerle görüşmenizde yarar var.

Cd lerin bitirilmesiyle ilgili herhangi bir süre şartı yok ancak stajın bitmeden CD leri bitirsen iyi olur. Hala vaktin var.Çünkü esas istenilen staj sonunda bu Cd lerin bitirilmiş olmasıdır.