Ek 10

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mes_ar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mes_ar

Tanınmış Üye
Merhaba arkadaşlar,
Bir personelimiz doğum izninde. Ek 10 la beraber doğum izninde olduğunu belirten raporu sgk ya gönderdik. bunu hastane zaten bize gönderiyor diye ek 10 u ve ekindeki raporu almamışlar. bildiğim kadarıyla hastane gönderse bile ek 10 la beraber raporu sgk ya vermek gerekiyor, bu durumda ne yapmak gerek?

Ynt: Ek 10

ek-8 eksik gün bildirim formunun amacı başkadır. sanırım kurumda yanlış birime vermek istediğiniz için için geri çevirmiş olabilirler. kurumda ek-8 eksik bildirim formunu alan özel bir ünite vardır. oraya verin. bu ünitenin bu belgeyi alması mecburidir. herhangi bir şekilde geri çeviremez.

ben hala ek-8 veriyorum. bir sorunla karşılaşmadım. ama tabi en son şeklini vermek en güzeli ve doğru olanıdır.

real01 ' Alıntı:
ben hala ek-8 veriyorum. bir sorunla karşılaşmadım. ama tabi en son şeklini vermek en güzeli ve doğru olanıdır.
ipc hazırlıklı olun. Kanuni şekle uymadığınızdan eksik günleri aylık bildirim ile tamamlamanız istenebilir. Eğer isterler ise kurumun kolaylık göstereceğini sanmam. Ancak yargı yolu ile belki.