T U R K O ' Alıntı:Dikkat! SGK eksik gün formunun int. ortamında verileni yoktur. Sizin bahsettiğiniz çalışanın istirahatli günlerine ait işgöremezlik paralarını alabilmeleri için int yapılan rapor girişleridir. İkisi birbirinden tamamen ayrıdır.
kater ' Alıntı:T U R K O ' Alıntı:Dikkat! SGK eksik gün formunun int. ortamında verileni yoktur. Sizin bahsettiğiniz çalışanın istirahatli günlerine ait işgöremezlik paralarını alabilmeleri için int yapılan rapor girişleridir. İkisi birbirinden tamamen ayrıdır.
Doğru ama ssk'ya gittiğimizde eksik gün formunu getirmenize gerek yoktu diyen bir iki ssk il müdürlüğü ile karşılaştım. Bazıları ise birşey demeyip alıyorlar. Uygulamada hangisi doğru acaba.
HAZELSU ' Alıntı:kater ' Alıntı:T U R K O ' Alıntı:Dikkat! SGK eksik gün formunun int. ortamında verileni yoktur. Sizin bahsettiğiniz çalışanın istirahatli günlerine ait işgöremezlik paralarını alabilmeleri için int yapılan rapor girişleridir. İkisi birbirinden tamamen ayrıdır.
Doğru ama ssk'ya gittiğimizde eksik gün formunu getirmenize gerek yoktu diyen bir iki ssk il müdürlüğü ile karşılaştım. Bazıları ise birşey demeyip alıyorlar. Uygulamada hangisi doğru acaba.
Çok pardon sadece merakımdan soruyorum siz kaç tane il müdürlüğü ile muhatap oluyorsunuz , herkesin bağlı olduğu 1 il müdürlüğü olmaz mı..? Ya da birden fazla şubeniz varda hepsine siz mi bakıyorsunuz.
kater ' Alıntı:HAZELSU ' Alıntı:kater ' Alıntı:T U R K O ' Alıntı:Dikkat! SGK eksik gün formunun int. ortamında verileni yoktur. Sizin bahsettiğiniz çalışanın istirahatli günlerine ait işgöremezlik paralarını alabilmeleri için int yapılan rapor girişleridir. İkisi birbirinden tamamen ayrıdır.
Çok pardon sadece merakımdan soruyorum siz kaç tane il müdürlüğü ile muhatap oluyorsunuz , herkesin bağlı olduğu 1 il müdürlüğü olmaz mı..? Ya da birden fazla şubeniz varda hepsine siz mi bakıyorsunuz.
İnşaat şirketinde çalışıyorum. 6 ayrı ilde şantiyeleri var. Dolayısı ile 6 ayrı il müdürlüğünde dosyamız var. Bugüne kadar pek çok farklı uygulama ile karşılaştım. Üstelik başka il müdürlüğünde yapılan uygulamaya güvenip aynı uygulamayı bir başka il müdürlüğünde yapmanız ceza yemenizide engellemiyor ne yazık ki. Adamlar gayet rahat başka il müdürlüğü bizi bağlamaz diyip işin içinden çıkıyorlar. O yüzden hangi uygulamanın doğru olduğunu öğrenmek önemli.