uyumsoft

Eksik Gün Bildirim hk.

27/12/2010 tarihinde işe başlayan bi personelimiz 17/01/2011 tarihinde duygu durum bozukluğu nedeniyle hastaneye yatırılmıştır.Hastaneden yatırılmıştır diye bi belge geldi.Bende bu belge ile Eksik gün Bildirimimi Yaptım Hasta 20/02/2011 tarihi itibariyle hastaneden çıkış yapmaktadır.Hastaneden Sigortası olmadığı için rapor verilemeyeceği söylenmektedir.
Soru :
1)Bu Personelimiz için Heyet raporu,işgöremezlik belgesi veya çalışabilir belgesi verilmediği için ben bunu sisteme nasıl işleyebilirim?
2)Eksik gün olarak gösterirsem sgk benden raporu sisteme girmemi istemez mi?

Çok Acil Şimdiden Herkese Teşekkürler

Konu başlığı ve içeriğinde Yardım/Acil/Lütfen gibi ifadeler kullanmak yasaktır.!
Lütfen Forum Kuralları' na uyunuz.!

Ynt: Eksik Gün Bildirim Hakkında Acil

Hastane sigortası olmadığını nasıl söyleyebiliyor anlamadım.

Ynt: Eksik Gün Bildirim Hakkında Acil

Sayın NİSANLI nın de dediği gibi aktivasyon u yapılmamıs olabilir. Eksik günü de ücretsiz izin olarak gösterebilirsiniz eğer elinize raporu gelmezse.

Eksik Gün Bildirim Hakkında Acil

Hastane, yatışını hangi belge ile yapmış. Vizite Belgesi ile gitmemiş o halde.
Yapacağınız iş o gün tarihli vizite belgesini hastaneye ibraz edip raporunu almak. Vereceklerdir.
Aksi halde gelmediği günleri arkadaşların dediği gibi ücretsiz izin olarak değerlendirmeniz gerekir.
Kolay gelsin.

Ynt: Eksik Gün Bildirim hk.

rapor için sigorta şartmımıymış sigortası olmayan bir kişi rapor alamazmıymış hastaneye sorun. hasta hakkı diye bir şey var. hasta durumunu gösterir belgeyi talep edebilir.

Vermezlerse Sağlık Bakanlığı na şikayet edin en son çare olarak. Ona gerek kalamayacaktır.

Kişinin hakkı olan durumunu gösterir belgeyi tanzim e-de-cek-ler-dir.

rapor hastalık durumunu gösterir belge değilmidir ? illa sigortaya mı ibraz edeceğim ?

sigortalı olmayan bir kişiye de rapor verilebileceği kanaatindeyim. ki burda kişi sigortalı?