Eksik gün bildirim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fromak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3 çıkış - 4 giriş ve 1 günde ücretsiz izin var eksik gün bildirim formunu nasıl nerden ve ne şekilde dolduracağım ilk defa yapacağım da bu işlemi lütfen yardım edersiniz mi?

Ynt: eksik gün bildirim

Eğer bordro programınızda standart rapor vermiyorsa matbu formu manuel doldurabilirsiniz.

Ynt: Eksik gün bildirim

konuları artık; bi zahmet uygun yere açma gayreti gösterir misiniz...

Sn Fromak

Mesajlarınıza bakıyorum da, anladığım kadarıyla siz bu işleri ilk kez yapıyorsunuz ve yanınızda bu işlerde yardım alabileceğiniz kimse yok galiba.

Yanlış anlamayın ama muhasebe vergi personel işlerinde hatanın telafisi zor olmaktadır ve maddi külfeti çoktur. Boş vakitlerinizde gerekirse akşam iş çıkışı bu konularda bilgi sahibi bir meslektaşımızdan birebir yardım almanızı öneririm.

Kolay gelsin

giriş ve çıkışların eksik gün bildirim formuyla bir ilgisi yok.
ücretsiz izni eksik gün bildirim formunda bildiriyorsunuz.
kullandığınız program da bu form yoksa skg nın sitesinde excel formatında mevcut
eksik gün nisan ayında ise takip eden ayın 23 üne kadar bağlı olduğunuz sgk müdürlüğüne elden yada posta yoluyla gönderebilirsiniz...

eksik gün bildirim formunu internetten bulup doldurmanız ve ekine "ücretsiz izin dilekçesini" ekleyip sn emansurun da dediği gibi posta ya da elden bağlı sgk müdürlüğüne ulaştırmanız gerekiyor.
girişleri zaten çoktan bildirmiş olmalısınız. (bir gün öncesinden)
çıkışlar için de e-bildirgeden çıkış bildirimi yapmanız gerekiyor. bunlar için eksin gün formu düzenlenmeyecek.