merhabalar...3 yıl öncesi 3 çalışanımızla kismi süreli iş sözleşmesi yapıldı ve sözleşme nüshası yasal süresi için bir defaya mahsus olmak üzere kuruma dilekçe ekinde eksik gün bildirim formu ile beraber verildi ve her ay dilekçe ekinde sadece eksik gün bildirim formu düzenleyip yasal süresi içinde kuruma bildirimde bulunduk.bugün elimize ssk dan bir yazı geldi..mart/2010 dönemine ait olan eksik gün formu verilmediği/geçerli olmadığı bu sebeple ek prim tahakukuk yapılması gerektiği aksi takdirde idari para cezası kesileceği resen prim tahakuku yapılacağı diye yazıyor. dilekçe ve ekini yasal süresinde vermişiz. kurumun tarih ve sayılı kaşlei bizdeki nüshaıs ile ssk ya memurla görüşmeye gittik.memur ekinde sözleşme olması gerekiyor bu yüzden yazıyı gönderdik.. ..sözleşme eklenmeyen diğer aylarada bu yazıdan geleceğini ifade ettti...Ben bunun zorunlu olmadığını ifade ettim..ama kendisi ısrarcı davranıyor..şimdi ben memura bunun zorunlu olmadığını anlatabilmek için yasal dayanak arıyorum ..bununla ilgli olarak yardımlarınızı bekliyorum