Eksik Gün Puantaj Kaydı Olursa

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan melissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

melissa

Katkı Sunan Üye
daha önce uygulamadığım için soruyorum.
işçinin 1 haftalık işe gelmeyiş sebebini eksik gün bildiriminde puantaj kaydı seçtiğim takdirde ekinde puantaj belgesi vermek gerekiyormuş öylemi ? ancak sadece eksik gün bildirdiğim kişi için mi göstericem puantajı yoksa bu puantaj kaydı belgesinde bu kişi ile birlikte diğer çalışanlarında puantajı olucakmı.ayrıca elimde puantaj kayıt belgesi yok örnek yollayan olabilirse sevinirim.

Ynt: eksik gün puantaj kaydı olursa

ben işe gelmeyen işçilerin eksik günlerine ilişkin olarak hazırladığım devamsızlık tutanağını veriyorum kuruma. tutanakta işveren muhasebeci olarak ben vardiya şefi ve birde söz konusu günde işe gelen herhangi bir işçinin imzası var. ayrıca işçi devamsızlık tarihine akaben işe gelince tutanağın altındaki boş alana savunma yazmasını talep ediyorum. yazar imzalarsa ne ala. yazmazsa savunma talebini reddetmiştir deyip kendim izalıyorum ve o şekilde fotokopisini kuruma veriyorum. ama sizin söyediğiniz şekildede olabilir. puantaj kayıtlarında işçinin gelmediği günlri devamsızlık alanının karşısında olacak şekilde girin ve işçinin ve işverenin imzasını puantaja alın. ve sadece devamsızlık yapan işçinin puantajını vermeniz yeterlidir. saygılarımla...