Emekli Oluyorum Ancak?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Engin_ER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Engin_ER

Katkı Sunan Üye
29 mayısta evraklarımı bağkura vereceğim ..maliye sicil ve derneği dolaştırdım bitirdim 2 adet resim istediler ve V.N.Ö. istediler

evrakları verdikten sonra ne gibi bir prosedür uygulanacak ve emekli maaşımı tahminen ne kadar süre sonunda alabilirim

sanırım yakında emekli olmuş arkadaşlar veya muhasebeci arkadaşlar bu konuda bilgi verebilirler

Sayın Engin_ER.
Tahsis talebinden sonra yapılacak bir işlem yok. Emekli aylığının bağlanmasını bekleyeceksiniz. Süre, kurumun o ildeki yoğunluğuna bağlı olarak değişir. Genelde en uzun süre 3 ayı geçmez. Dosyanızı takip eden memura 20-25 gün ara ile uğrayıp işleminizde bir sorun varsa onu giderin.
İyi günler.

Sayın Sezer

evrakları yaptırdığım sırada çekilen extrede askerlik ve ssk günleri görünmüyordu (nasılsa akılının birisi bilgisayardan silmiş daha önce ki yani geçen yıl ki extrede görünüyordu) başka bir servise yönlendirildim ve oradan dilekçe vermemi istediler bende verdim ve askerlik ve ssk günlerini bilgisayara yüklediler ve tekrar extre çektiler orada hepsi görünüyordu ve tekrar tahsis servisine gittim memur baktı tam evrakları alacaktı ki ya senin günün ay sonu(27 mayısta ) doluyor dedi evrakları geri verdi bunları ay sonu getir ver dedi bunun dışında sanırım bir sorun çıkmaz diye ümit ediyorum...
birde fotoğraflı maaş kimlik kartı veriliyormuş bu kart eve posta ilemi geliyor yoksa biz kendimiz mi gidip alacağız. ayrıca sağlık karnelerine de emekli damgası vurulmazsa muayene ve ilaç alınamadığı söyleniyor bunları ne zaman yaptırmamız gerekli

Emekli maaşınızın 01 Haziran 2006 tarihinden geçerli olması için 29-31 Mayıs 2006 tarihleri arasında başvurunuzu yapınız. Emeklilik döneminde kullanacağınız belgeler size posta ile ulaştırılacaktır. Sağlık karnesi değişikliğini emeklilik işleminden sonra yaptırabilirsiniz.
İyi günler.

teşekkürler sayın sezer pazartesi 29 mayısta evraklarımı vereceğim yanlış anlamadıysam sağlık karnelerinide yanımda götüreyim yoksa daha sonraki günlerdemi götürmem gerekli

bugün gittim evraklarımı teslim ettim dosyamı çıkarttırdılar getirdim oradaki memur dosyayı bayağı bir inceledikten sonra siz gidebilirsiniz evinize yazı gelecek dedi ve beni gönderdi .. artı bekleyeceğiz sanırım maaşınız bağlanmıştır diyerek bir yazı gönderecekler

yukarda da belirttiğim gibi 29 mayısta 9000 iş gününü doldurdum ve evraklarımı teslim ettim ancak bağkurun web sitesinden hala terk etmiş olarak görünmüyorum...yani aktif sigortalı yazıyor bir hafta oldu
tahminen ne kadar süe sonra terk işleniyor ve yaşlılıktan emekli yazıyor bilen arkadaşlar var mı acaba

Engin_ER' Alıntı:
yukarda da belirttiğim gibi 29 mayısta 9000 iş gününü doldurdum ve evraklarımı teslim ettim ancak bağkurun web sitesinden hala terk etmiş olarak görünmüyorum...yani aktif sigortalı yazıyor bir hafta oldu
tahminen ne kadar süe sonra terk işleniyor ve yaşlılıktan emekli yazıyor bilen arkadaşlar var mı acaba
bağkur web sayfasında bu gün itibari ile halen terk etmiş sigortalı diye düşülmemiş acaba ne zamana kadar düşülür

Bizim bakkal'da bana baktırıyordu.Şubatta emekli olmak istediğini bildirdi. Nisan ayında gözükmedi .Mayısın 27 sinde emekli maaşını 3 aylık olarak aldı

Bizim bakkal'da bana baktırıyordu.Şubatta emekli olmak istediğini bildirdi. Nisan ayında gözükmedi .Mayısın 27 sinde emekli maaşını 3 aylık olarak aldı

sema sinangil' Alıntı:
*3 mesaj :D
sonunda benim terkimi ve emekliliğimi işlemişler yani 30 mayıs terk görünüyor ve 3 aylık maaş bağlamışlar darısı emekli olacakların başına

12ci basamak net maaş 487,00 ytl.
(SGDP. var)+%4 v.i.+%3 bu ay zamlı=580,00 ytl falan toplam oluyor bakalım alınca görecez

Sayın Engin_ER,

Nihayet emekli oldunuz. Hayırlı olsun. Güle güle harcayınız.
Sağlık ve esenlikle.

Selamla...

smmmkaraman' Alıntı:
Sayın Engin_ER,

Nihayet emekli oldunuz. Hayırlı olsun. Güle güle harcayınız.
Sağlık ve esenlikle.

Selamla...
teşekkür ederim ;darısı emekli olacakların başına Allah sizlerede nasip etsin :)