F
father
Ziyaretçi
mrb ben stajerim ve yeterlilik sınavını ilk girişte verirsem 25 yaşında mali müş olucağım inş,tecrübem var,ama sormak istediğim en genç mali müşavir sizce kaç yaşındadır?

asiye ' Alıntı:arkadaşlar övünmek gibi olmasın da;21yaşında ünversiteyi bitirdim hemen staja başladım.2yılın sonunda girdiğim mali müşavirlik sınavını ilk girmemde kazandım hiçbirşey de yıl kaybım olmadı.24yaşında bürom vardı.bu sene 10yıl oldu büro açalı.ama çoğu şey yoluna girmedi.ilk 3yıl cepten harcamaya hazırlıklı olun genç arkadaşlar.umudunuzun kırılmaması dileğiyle...
erhancagsirli ' Alıntı:pardon kasım 2007 de![]()
GARİPKUL ' Alıntı:benim bir arkadaşım 1984 doğumluydu. 2007 kasım yeterlilik sınavlarında 7 de 7 yaparak belgesini almıştı. başlatmayıda ilk hakkında kazanmıştı.. aralık ayında askere gitmişti. askerde öğrenmişti smmm olduğunu. askerden gelince de bürosunu açtı.
benim tanıdığım en küçük yaşta smmm olan ve büro açan şahsiyetti...aynı zamanda kendisini çok severim![]()
erhancagsirli ' Alıntı:merhabalar,
84 doğumluyum 23 yaşında kasım 2008 de yeterlilik girerek askerde iken kazandığımı öğrendim. ama öğrendiğimde yaşım 24 olmuştu bilemayıs ayında askerden geldim haziran başından beri kendi büromu işletiyorum. ama arkdaşlarında dediği gibi mühim olan genç olmanın yanında o genç yaşta donanımıda tamamlamak yoksa belge elimizde çerçevede bir süs kalır. sanıyorum en genç olanlardan biriyim fakat çok sevdiğim benden 5 6 ay küçük bir arkadaşımda benle beraber ilk girişinde belgesini aldı demekki oluyormuş
![]()