En Uygun Eylem Tarihi 1 Mart 2009

Bence artık bunu konuşmak gerekiyor. Herkesin dilinde, her forumda "ECZACILAR KADAR OLAMADIK" diye bir cümle. Niye olamıyoruz eczacılar kadar. Biz yapamazmıyız böyle haklı bir eylem. Yaparız. Âlâsını yaparız. Ne zaman olabilir mesala. 1 Mart 2009. Sanıyorum vergi haftasınada denk geliyor. Bence iyi ses getirir. Odalardan bir ses çıkmıyor baksanıza. Kendi kendimize örgütlenmeliyiz bence. Baksanıza bakanlık ücret tarifesini yayınlanmak üzere resmi gazeteye göndereli kaç gün oldu. İyi yada kötü hâlâ yayınlanmadı. Niye? Bence tepki olacakmı diye bekliyorlar. Ve doğru düzgün hiç tepki yok. Bence en uygun tarih, Haklı sesimizi haykırmak için, haksız cezalara, angaryalara isyan için 1 Mart 2009 ANKARA'da...
Alıntı.......................

Not: Başlık açarken ve mesaj içeriğinde büyük harf kullanmayınız. Reklam yapmak yasaktır.

Ynt: En Uygun Eylem Tarihi 1 Mart 2009

+1 bende katılırım

Odaların koltuk sevdasını bırakıp sorunlara çözüm aramalarının zamanı geçti?

Değerli meslek mensuplarım bu konuyu buraya taşımamızın amacı reklam yapmak değil sesimizin ulaştığı her yere taşımaktır. Bunun ilk adımının da forum sitelerinde paylaşmak olduğunu düşündüğümüzden buraya da taşımış bulunmaktayız. Link veya site ismi vermeyeceğim sadece biliniz ki diğer sitelerde de bu görüşü tüm meslektaşlarımız destekliyor... Sizden tek istediğimiz hepimizin adına bunu takip edelim ve beraber hareket edelim. Unutmayalım ''Birlikten kuvvet doğacaktır''

Biz meslek mensuplarıda sanırım toplumun geneli gibi olmuşuz. Meslek mensupları tahsilli insanlar, daha bilinçli ve duyarlı olurlar diye düşünüyorum. Ancak sanıyorum ki öyle değil. Bu konuyu görüpte olumlu yada olumsuz bir düşünce yazmadan geçen insanları anlamıyorum. Demek ki bu angaryalar bize az bile. Biz daha çok yük taşırız.

Hep üzülürdüm eczacıalr veya barolar gibi örgütlenemediğimiz ve sesimizi duyuramadığımız için ,ama şimdi kükreyemesekde sesimizin az da olsa çıktığını görüp umutlanmak geldi içimden,ha gayret diyorum,bu konuşmaların ses getirmesini istiyor ve düzenlencek her türlü tepki oluışumlarına katılacağımı bildirmekten zevk duyuyorum....

seve seve katılırım, eminim birçok kişi de öyle..

Arkadaşlar,
Ne kadar güzel ki bir çoğumuz bunu destekliyor. Tarih belli de saat ve yer hakkında da bilgi lazım. Ayrıca foruma katılan özellikle Ankara'da ki meslektaşların konuya eğilmesini rica ediyorum. Artık sesimizin gür çıkma vakti gelmiştir.

Haydi hep birlikte...

Gücümüzü gösterelim,
Her gün artan iş yükümüze karşı sesimizi duyuralım.

destekliyorum ankaradaki arkadaşlar yer ve saat bildirirlerse sevinirim