Eski İşyerim İle İlişkiğimin Kesilmesi hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rasimd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Iyi günler arkadaşlar. Bi konu hakkında fikir danışmak siz değerli dostların, üstadların fikrini almak isterim. Ben bir firmada 9 ay çalıştım. Daha sonra işler kötü olduğu için işten ayrılmak zorunda kaldım. Fakat işten ayrılırken iş yeriyle ilgili ilişkimin kalmadığına dair herhangi bir yazıyada imda atmadım. Alacağım var ve alamıyorum. Alacağım paraya ait resmi bir evrakta yok. Sigortalı işçi olarak çalıştım paramda tamamen elden verildiği için bankaya 9 ay boyunca maaş yatmadı.ben işten ayrıldıktan sonra şirket adresi değişmiş internette falanda eski adresi var yeni adresini bilmiyorum. Sonuç olarak ben bu arayı alabilirmiyim.?? BANA YARDIMCI OLURSANIZ GERÇEKTEN ÇOK SEVİNİRİM.

Ispatlayamadığınız bir alacağı alma şansınız elbette yok,
çıktığınız işyeri kapanmış ve bir başka adreste bir başka isimle yeni bir işletme olarak başlamışlarsa, o yeni işyerini bulsanız da, eski işyeriniz olan X şirketinden kalan alacağınızı, yeni bir Y şirketinden alma şansınız yok.

işyerinizin çalışan sayısı 10 kişinin altında ise elden ödeme yapabilir.tabi yine belge karşılığı yapılması gerekir ispat açısından.yinede en makulu alo 170 den ve iş kurumundan yardım alabilirsiniz.