Finans Alomaliye

administrator

Administrator
Yönetici
Forum Yönetimi
Değerli Forum Üyeleri;

Alomaliye.com Finans sayfamız hizmete girmiştir. Beğeneceğinizi umuyoruz. (Alomaliye Finans)

http://finans.alomaliye.com

ztua90.jpg

---
Saygılarımızla
Alomaliye.com Ekibi

Ynt: Finans Alomaliye

Finans Alomaliye sayfasının hayırlı olmasını diliyorum.Emeği geçen tüm herkese ve Alomaliye.com Ekibine
teşekkürler...

Hayırlı olsun.Şahsen benim ihtiyaç duyduğum şeylerden biri idi.Sürekli başka sitelere girmek zorunda kalıyorum.Bir iki sorum olacaktı.
Serbest piyasa döviz kurlarının güncellenme aralığı nedir?
Bankalar arası döviz kotasyonlarının güncel olarak eklenmesi mümkün müdür?
Güncel emtea fiyatlarının getirilmesi mümkün müdür?
Borsa verilerinin getirilmesi ile ilgili çalışma yapılacak mıdır?
Bütün bu veriler grafikler ile desteklenebilir mi?

Umarım çok şey isteyip abartığımı düşünmüyorsunuzdur :)

Bir fikir.Tabi bu konuda üye arkadaşlarında istekli olması lazım.
Finans piyasaları ile ilgili tahmin yorumların yapılabileceği ve makalelerin eklenebilceği bir bölümde olsa....Gerek hisse senede gerek döviz ve gerekse emtea piyasaları hakkında...

İlginize teşekkür ederiz.

En alttaki grafik hatalı değildir, aybaşı haftasonuna geldiği için öyledir. TCMB'ye göre 16.45'den sonra tekrar düzenlenecektir.

Serbest Piyasada döviz 15-20 dakikada bir , TCMB hergün 16.45'de güncellenmektedir. Aslında finans.Alomaliye sayfası 2 yıldır hizmet vermekteydi (alomaliye.com anasayfada linki mevcut). Borsa verilerinin getirilmesi için çalışma yapılıyor. Bu konuda bazı maliyetler söz konusudur. Bu maliyetleri aşabilirsek anlık borsa verilerini seyredebilirsiniz.

Son olarak Foruma "Finans" kategorisi açılsa kaç kişi talep gösterecek bunuda öğrenmemiz gerekiyor.

Küçük bir hata var.:ıslık:

Benim bildiğim artık yıllar hariç yıl 365 gündür. Grafik alt tarafına bakınca ilk 2 hane ay sonraki 2 hane gün olarak anlaşılıyor. Eylül ayı 30 gün olduğuna göre 31/09 :confused:

Son düzenleme:
Grafik anlamsız düz bir çizgi şeklinde olduğundan ya revize edilmeli yada kaldırılsa daha iyi.