Finansal muhasebe zedeler buraya lütfen....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mkoksoya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar gördüğüm kadarı ile finansal muhasebeden 55 in üzerinde alan pek yok. peki nedir bunun sebebi yani hoca kafadan 30 puan eksikmi başlıyor puanlandırmaya. benim aklım mantığım almıyor bunu. bu konuyu tartışalım derim. birde herkes notunu yazabilirmi istatistik açısından.

Ynt: finansal muhasebe zedeler buraya lütfen....

rezalet bir durum

benim ortalama bir sınavdı 30 aldım ..

Ynt: Finansal muhasebe zedeler buraya lütfen....

smmm tarihinde görülmemiş bir olay ....

diyecek söz bulamıyorum kime sorsam kaldım diyo yaaa 23 aldım bendeee ne biçim bir adam bu yaaaa napcaz arkadaşlar bir yol bulun gitmiş mi bu adam öle söleniyo

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.sizleri takip ediyordum varsa finansal muh.notları bana mail atabilirmisiniz?bu arada notum 37 :(

temmuz finansal 27-tek ders
aralık 70

iyi bir istatistik olur mu

alev34 ' Alıntı:
diyecek söz bulamıyorum kime sorsam kaldım diyo yaaa 23 aldım bendeee ne biçim bir adam bu yaaaa napcaz arkadaşlar bir yol bulun gitmiş mi bu adam öle söleniyo
İSMM odasında görevli arkadaşım dan bende öğrendim.Evet gitmiş. Bu bilgi artık kesin.Sadece istanbuldan 1300 kişinin Mart sınavı son hakkı olduğundan baskıyla gitmiş.Ancak kötü haber mart sınav sorularını bırakıpta gitmiş. Sınav başvuru tarihine kadar yeni gelen kişinün sorularıyla sınav olacak istihbaratı gelirse bu sınava kesin girilir ama değişmezse bilmiyorum riskli olur.Son hakkı olanların iyi düşünmesi lazım..

erkan212 ' Alıntı:
alev34 ' Alıntı:
İSMM odasında görevli arkadaşım dan bende öğrendim.Evet gitmiş. Bu bilgi artık kesin.Sadece istanbuldan 1300 kişinin Mart sınavı son hakkı olduğundan baskıyla gitmiş.Ancak kötü haber mart sınav sorularını bırakıpta gitmiş. Sınav başvuru tarihine kadar yeni gelen kişinün sorularıyla sınav olacak istihbaratı gelirse bu sınava kesin girilir ama değişmezse bilmiyorum riskli olur.Son hakkı olanların iyi düşünmesi lazım..

son 2 hakkım benimde eğer bu kadar kişi son hakkına geldiyse o zaman yapmazlar martta o adamsın sorularıyla sınavı

Son hakkı olanların yerinde olsam
1:yeni staj yönetmeliğinin çıkmasını beklerim
2: sürmenin gidip gitmediğinin kesinleşmesi için mart sınavına kesinlikle girmezdim.

Mart sınavını sürmen hazırlarsa adam hiçbir şekilde kolay sormuyor herp zorlaştırarak gidiyor dosya yanmış adamın hiççç umruna değil ki zaten soru tarzı değişirse sürmenin gittiği kesinleşir temmuzda herkes belgesine kavuşur

evet stonhand haklısın.benım tek dersım fınansal muhasebe ve son hakkım kaldı.2 dönem es gecme hakkım var sınavları.aralık sınavıyla sürem doluyo.bende girmemeyi düşünüyorum mart sınavına.garantıye alayım kendimi:)

Garantiye almaktan öte şu staj yönetmeliği bir yayınlansa herkes rahat bir nefes alacak ama oda maliyede imzadaymış. Sıanv hakkı 9 a bir çıkarsa zaten son hak diye birşey kalmıyor.
Sürmen zor adam ynei sınav zaten kapıda kalmış 1 ay sürmenden geçmek için 1 ay bence yeterli bir zaman değil ciddi emek istiyor benden demesi.

Bence girelim arkadaşlar. Aralık sınavı yemekhanede yapıldı, bu dönem stajı 3 yıl yapan arkadaşlarda geliyor. Kalabalığı eritmek zorundalar. Amonyak kokusu altında da olsa sınava girmekte fayda var:):)

Ggirelımde ya sürmen cıkarsa yıne karsımıza:) ayrıca yeni yönetmelıkten hala ses seda yok

Ya zaten artık hesap planında bilmediğimiz hesap kalmadı:D Hem zaten bizim derdimiz sorular değil sonuçların değerlendirilmesindeki haksızlıktı. Y.S okumayacağına göre kağıtları ben girelim derim.

Benimde 2 hakkım kaldı. Ama Mart Muhasebe sınavı Aralık Denetim sınavı gibi olursa. Tamam sorular bu adamın soruları ama okuyanlar tamamen iyiniyetli olacak. Ayrıca Aralığa o kadar çalıştık bilgiler taze iken girmek lazım değil mi. Bilmiyorum sorular yeni gelenden olacak dense hiç düşünmemde..Riskli arkadaşlar.Birde baharda yazda ders çalışmak var. Bekleyelim derim...Sınava başvuru tarihinin son gününe kadar. Müspet bir haber gelirse gireriz..

arkadaşlar zaten yusuf sürmen gitsede böyle sitede ilan milanla açıklamazlar normalde biliyosunuz komisyon üyeleri ile ilgili sadece duyum alabiliriz kesin bir bilgi veya yetkili bir ağızdan bu konu ile ilgili bir açıklama gelmez. müspet bir haber beklemeyin bununla ilgili alınabilecek tek haber sınava girdiğimizde soru tarzına göre gidip gitmediğini anlayacaz. daha önceki sınavlarda da ys istifa ettiği söylemleri çıkıyordu ama bu dönemki kadar ciddi duyumlar yoktu bu dönem o konuda ciddi kişilerden ciddi duyumlar var. hatta yerine geçen kişi hakkında bile duyumlar denilene göre bu sefer gazi üniversitesinden biri ama bu konu hakkında ciddi bir duyum değil sadece söylenti.

2010 yılı Ocak ayında stajı biten aday. 2 yıl içinde 5 kez sınava girme hakkı olduğuna göre
1-Mart 2010 girdik
2-Temmuz 2010 girdik.
3-Aralık 2010 girdik
Mart 2011 pas geçtik diyelim
4-Temmuz 2011 girdik.
5-Aralık 2011 son hakkımız.

Temmuzu da pas geçip Aralık 2011 ve Mart 2012 ye girme hakkımız var mı?
Gerçi öğleden sonra Tesmeri arayıp soracağım ama eğer bu şekildeyse. O zaman Martı da Temmuzuda pas geçip komisyonda kimin olduğunu öğrenip soru şeklini ve tarzını öğrenip girmek daha sağlıklı olur. Ne dersiniz.

Aslında olay belli sınava girdiniz baktınız kafadan açılış bilançosu karışık ve soru işareti varsa sürmenaj oldunuz demektir. Yok insan gibi açılış bilançosu temiz verilmiş düzgün bir soru tarzı varsa zaten yayame coco mambo yayameeeee eyoooooo demeye başlarsınız.
Bu riskmidir bende çok büyük bir risktir ama yapacak birşeyde yok benim tek hatam var diyen arkadaşımda 34 le kalmış adam delirmiş durumda.

ben girelim derim. Neticede öyle yada böyle bu sınava gireceğiz.