Finansal muhasebe

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Finansal muhasebede dönem sonu işlemlerini yaparken, binalarla ilgili amortismanı yanlışlıkla 600 yerine 60 olarak hsaplamışım. Dolayısıyla yansıtma hesaplarım ve gelir tablom da yanlış. zaten bilançoyu yetiştirememiştim. Yevmiye kayıtlarında da satılan malın maliyeti ve alış iskontosu ve iştiraklerle ilgili yevmiyelerde sorun var. büyük deftrlerimde birkac eksik olabilir yetişmedi.
2. sorum tam olarak doğru eksiksiz.
50 alsam yetiyor. sizce alabilirmiyim.

Ynt: Finansal muhasebe

Alırsın arkadaşım inş gönlünü ferah tut 2.soru 14 puandı geriye 36 puan kalıyo yevmiye kayıtların açılışın felan doğruysa mesele yok.

yaa teşekkür ederim cevap verdiğiniz için :D belki sonuç değişmiyor ama, en azından biraz içim rahatladı...

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum,finansal muhasebeyi sınavda yetiştirmeye imkan yok,acaba yevmiye kayıtlarındaki açıklamaları yazmasak,kod isimlerininde çok kısaltarak yazsak,puanımız kırılırmı?cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

Benim bildiğim hesap kodlarını ve isimlerini olduğu gibi yazman gerektiği. ama açıkçası her yevmiye kaydı için açıklama yazmaya gerek yok.