Forumumuza Kırkbin Kere Maşaallah

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan heerdeem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

heerdeem

Katkı Sunan Üye
selamlar

sevgili vede sayın alomaliye forum yöneticileri

forumumuzda harika bir hızlanma var. yani bu sayfalarda eskisi dolaşmak var yaa....

Anlatılmaz yaşanır.....

böyle bir anda her türlü tatlıdan aynı anda ard arda tat almak gibi.

başarılarınızın daha da artarak devamı dileğiyle

son söz; kırkbin kere maşaallah....

saygıyla

Yeniden Merhaba,

Üzülüyordum ben de uzaklaştığım için forumdan...
İçten teşekkürler...

İyi çalışmalar tüm forumdaşlara...

ben bişey merak ediyorum az çok bu işlerle uğraştım biraz anlarım

şimdi bu forumun ağırlığı malum, ama üye sayısı ve online durumlarına bakıyorum çok çok fazla aktif bir forum değil yani 3 gb alan genişliğinin çok rahat yetmesi lazım diyelim ki yetmez hadi 5 gb çok rahat yeter kapatmadan önceki kendi sitemden biliyorum 3000 üye vardı bunların 120 tanesi aynı anda online olduğunda forum değil sadece forum+sitede hiç bir yavaşlama olmuyordu ki 5gb alan genişliğim vardı. Bir diğer husus bu 5 gb lik alan genişliğinin maliyetini söylesem size çok gülersiniz burada bir ihmal var gibi geliyor bana. Bir diğer husus dünden beri yeni server a taşıma işlemi var şimdi bu büyüklükte bir forumun yeni bölüme taşınma süresi en fazla 45 dakika. Bi yerlerde bişeyler var ama nerde?

Sayın Ogün Güneş,

Sitemize öğle vakti yaklaşık 30.000 kişi giriyor. Bu yüzden hız konusunda bazı sıkıntılar vardı. Ancak yeni servera geçmemiz sayesinde bu sıkıntılar ortadan kalktı. Forum ve site şuan gayet hızlı çalışıyor. İlginize teşekkür ederiz.

cevabınız için teşekkür ederim şimdi aydınlandım :idea:
yalnız şöyle bişey var iki tane forum aynı anda çalışıyo

Merhaba,
Bu server değişikliği çok iyi oldu. Son bir aydır mesajları okumak işkence halini almıştı. Bu arada bir çok konuyu okuyamadım bile. Forum sayfaları sürekli açık biri olan benim için gerçekten "ÇİN İŞKENCESİ" gibiydi, sona ermesine çok sevindim.

Ogün Güneş' Alıntı:
yalnız şöyle bişey var iki tane forum aynı anda çalışıyo

Nasıl iki forum aynı anda çalışıyor anlayamadım. Ben önceki adrese hiç giremiyorum. Çevrimdışı çalışıyor olabilirmisin?

gerçekten bu ne hız böyle ya. emeği geçen bütün yönetici arkadaşlara teşekkür ediyorum. artık forumları takip etmemek için bahanem yok :roll:

sayın heerdeem,

gerçekten kırk bin kere maşallah...

İyiki bu forum var.

Allah razı olsun bu foruma emeği geçenlerden. :D

Bu forumun görüntüsü ve daha fazla konuyla ilgili başlıklar altında bilgiler içermesi düşünülmüyor mudur? Demek istediğimi tam olarak izah etmekte zorlanıyorum ancak daha değişik arayüzler ve daha sevimli sayfalar olabilir mi acaba?

evet selçuk çelebi demek istediklerini tam olarak izah etmekte zorlanıyor gördüm seni (anlatamıyorsun bence)