Forumun Yavaşlığı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan stajer66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

stajer66

Katkı Sunan Üye
sayın admin bu mesajı yazana kadar bile ak ile karayı seçtim. forum çok yavaş lütfen buna bir önlem alın

teşekkür ederim

sanırım forumun, alomaliye.com sitesi ile ortak bir alangenişliği var normalde bir forum bu kadar yavaş olmaz çok fazla online olan da yok çok fazla yazılan yazı da yok, eğer alangenişliğini alomaliye.com sitesinden ayırabilirsiniz bağımsız rahat bir traffic imkanı kazanırız 3gb fazla bile

Foruma yeni üye oldum ancak görüyorum ki daha çok teknik bilgi alışverişi ağırlıklı bir site biri soruyor diğeri cevap yazıyor.Daha renkli ve her görüşten yorumların yapılmasını ve eğlenceli bir site olmamasını, Maliye kaynaklı bir site olmasına bağlayabilir miyiz acaba sayın editörler. Devlet ciddiyeti bunu gerektiriyor zahir. Biraz asık suratlı bir site gibi gördüm sitenizi ne dersiniz?

Sayın Forum Üyeleri,

Yeni serverımıza geçtiğimizden bu yana gerek forum olsun gerek anasayfamız olsun hız konusunda hiçbir sıkıntı çekmiyoruz. Bu bizden değil Türk Telekom ADSL hizmetinden kaynaklanıyor olabilir. Şuan serverimiz çok rahat ve hızlı.

Sayın Selçuk Çelebi yorumlarınız için teşekkür ederiz. Sanırım yoğun bir bilgi alışverişi olduğu için üyelerimiz bilgileri alıp çıkıyorlar. Forum üyelerinin fazla vakitlerinin olmadığını düşünüyorum ben... saygılarımla.