Gece Çalışması

merhaba ben bir kurumun kendi bünyesinde çalışan özel güvelik görevlisiyim benim sorum gece çalışması ve fazla mesai ile ilgili. çalıştığım kurumda güvenlik görevlileri dışında gece çalışan herkes gece tazminatı alıyor.
benim çalışma sistemim gece 20:00-08:00 gündüz 08:00-20:00 üzerinden ayın 30 gününün ortalama 26 günü günde 12 saat çalışıyorum bunun ortalama 13 ü gece vardiyası örneğin 5 gün gündüz çalışyorum ve iznim olmadan hemen gece nöbetine devam ediyorum gece nöbetide 4 gün sürüyor nöbetin bittiği sabah ın günü izinli sayılıyorum ve ertesi gün tekrar sabah 8:00 de iş başı yapıyorum öğle 1 saatlik bir aram yok gün içinde herhangibi bir molam yok.fazla çalışma süresini mesai olarak alıyorum ancak iş kanunda gece 7,5 saati aşan çalışmalarda 100/50 daha fazla ödeme yapılması zorunlu haftalık 45 saati aşmasada benim durumum burada başlıyor ben 12 saatlik gece nöbetinde 3 saat için 100/50 mesai alıyorum 1 saat içinde 100/20 mesai alıyorum benim burada 7,5 saati aşan dönem için artı 100/50 daha almam gerekiyormu günde her gece nöbetinde 4.5 saat yapar birde bu kadar fazla çalıştırmak kanunen yasalmı.