M mes_ar Tanınmış Üye Üyelik 23 Mar 2007 Mesajlar 2,078 Konum İSTANBUL 12 Nis 2011 #1 Merhaba arkadaşlar, Geçici vergide dönem zararımız çıkıyorsa, mahsup edilecek geçmiş yıl zararları kısmını boş bırakmamızda bir sorun olur mu?
Merhaba arkadaşlar, Geçici vergide dönem zararımız çıkıyorsa, mahsup edilecek geçmiş yıl zararları kısmını boş bırakmamızda bir sorun olur mu?
K kutluel Üyelik 26 Eyl 2009 Mesajlar 62 12 Nis 2011 #2 Ynt: Geçmiş Yıl Zararı Geçici Vergi BEN BOŞ BIRAKTIM
T turkasia Tanınmış Üye Üyelik 27 Eyl 2008 Mesajlar 1,263 Konum Antalya 12 Nis 2011 #3 Ynt: Geçmiş Yıl Zararı Geçici Vergi mes_ar ' Alıntı: Merhaba arkadaşlar, Geçici vergide dönem zararımız çıkıyorsa, mahsup edilecek geçmiş yıl zararları kısmını boş bırakmamızda bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla ... Ben yazıyorum. Yazmakta fayda var diye düşünüyorum.
Ynt: Geçmiş Yıl Zararı Geçici Vergi mes_ar ' Alıntı: Merhaba arkadaşlar, Geçici vergide dönem zararımız çıkıyorsa, mahsup edilecek geçmiş yıl zararları kısmını boş bırakmamızda bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla ... Ben yazıyorum. Yazmakta fayda var diye düşünüyorum.