arkadaşlar ne demek 5 hakta 7 dersi verseydin.veremediysen başka iş bul...?
mesela ben neden veremedim: 1- ailenin tek çocuğuyum. 2- annem alzheimer hastası 3- babam terk etti gitti.
4- evlendim ve çocuğum oldu. 5- ben kendi büromda 70 defterle başbaşayım.6- maddi zorluklar yaşıyorum.
7- annem tek başına yaşıyamaz, eşim sezeyanla doğum yaptı tek başına annemle uğraşamıyor, ben bürodayım ve bensiz yürümüyor ve 7 derse çalışmak zorundayım.8- bunları birleştirince uyumaya vakit yok, çeken bilir.
9- bu söylediklerim ve fazlası 2 yıl içinde oldu. 10- ve ben tek dersten kaldım. 11- şimdi aradan 3 yıl geçti
12- Allah'ın izniyle hepsinin üstesinde geldim.13- Annem, eşim, çocuğum ve ben mutlu bir şekilde beraberce yaşıyoruz. 13- tek eksik mali müşavir olamadım.14- özel smmm lerin hayatlarında hiç görmediği maliyet muhasebesi dersinden kaldım.15- nasılsa birgün smmm olacağım diyerek sm sınavına hiç girmedim.
16- girseydim şimdi avantadan smmm idim. 17- böyle bir saçmalık olacağını hiç tahmin edemedim.
18- kısmet değilmiş 19- ben ve benim gibiler geçtiği derslerden muaf tutulmalıdır.20- yoksa hiç bir anlamı yok.
21- tepeden bakan arkadaşlar hayatın sizede neler getireceği hiç belli olmaz.