Genel Hukuk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hsoykan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar.Artık son haftaya girdik.Önümüzde zorlu bir hafta sonu var.Umarım herkes istediği ve hakettiği sonucu alır.Artık son tekrarlarımı yapıyorum. Genel hukuk dersi için söylemek istedikleriniz ve tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.Gelebilecek muhtemel sorular neler olabilir? Özellikle mutlaka bakmamız gereken yerler varmıdır?Herkese kolay gelsin.

Ynt: Genel Hukuk

çıkmış soruları ezberle kelimesi kelimesine,sakın cevaplara yorum yapma...

içimden bi ses fiil ehliyeti ve fiil ehliyeti bakımından kişilerin gruplandırılması diyor.
bi de ikametgah sorusu diyorum.
mart ta tanım sorularını tahmin etmiştim ama bi tek bu dersten geçemedim o başka tabi :)

başka fikri olan varsa bekleriz her türlü fikir itinayla dinlenir(hemde acil olarak) :)

Umarım bu sınavdaki tahminlerinde tutar angel1.evet arkadaşlar.paylaşımlarınızı bekliyoruz.

Farkındayım sınav stresinden dolayı sürekli birşeyler yazıp öğrenmeye çalışıyorum.Bu konu hakkında deneyimli olan arkadaşlarımız hukuk dersi ile ilgili tecrübelerini sınavla ilgili görüşlerini benimle ve benim gibi bu sınava girecek arkadaşlarla paylaşırlar ise bizlere çok yardımcı olurlar.Bu sınavı vermek için neler yapmalı.Geçenler bu dersi nasıl çalıştılar.tek cümleyle diyor sorularda biraz açıklama yapsak not kırarlar mı?İlginiz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.Umarım herkes bu sınavlardan gönlüne göre sonuçlarla çıkar.İyi çalışmalar.Bol şanslar.