Hacker mı Var Sitede...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan turk_bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

turk_bey

Ziyaretçi
Bundan bir süre önce kullanıcı şifrem değiştirilerek imza olarak kullandığım "Ya ben şehri alırım yada şehir beni" Fatih sultan Mehmed e ait söz Çok saçma bir söz şeklinde değiştirilmiştir. Bu durumu site yönetimine özel mesajla bildirdim ve bu şahıs hakkında siteninin kuralları dahilinde işlem yapılarak tarafımada bilgi verilmesini istedim. Siteye giriş yapanların IP kayıtlarının tutulmasına rağmen bu güne kadar site yönetiminde bu talebime karşılık her hangi bir cevap alamadım. Çok şeymi istedim bilmiyorum. Bazıları için önemsiz birşey gibi gelebilir ama kişisel bilgilerimde değişiklik yapılarak bana hakarette bulunulması kabul edebileceğim bir davranış değildir.

saygılarımla

sorununuz hakkında bir özüm bulamayacağım ama fatih sultan mehmed'in bu sözünü duyduğumda çok heyecanlandım bence çok güzel ve anlamlı bir söz

!!!

Sayın Gökhan alakanıza teşekkür ederim.

Bu vesile ile Yaşamış olduğumuz bu topraklarda emeği geçen başta M.Kemal Paşa ve şanlı Türk Ordusu olmak üzere geçmişte büyük mücadele göstermiş olan Osmanlı sultanları ve nice büyüklerimizi saygı ile anıyorum.