Haklı İstifa Edebilmek İçin Yardım Lütfen

çalıştıgım işyerim haksız olarak maasımda düşüşler yapıyor nedeni ise her ay hak ettigim primlerim bordroda prim bolumunde 1400 tl yazıyor fakat bu tutar hesabıma yatmıyor 900 tl yattı ve bir sonraki ayki bordromda bu 900 tl avans kesintisi olarak kesiliyor görünüyor bu tutar her ay degişiyor bu normal bir durummu banka hesabımda satış prim odemesi olarak gözukuyor ama bordroda farklı bu haklı fesih nedenimidir bu tutarıda ayriyetten geri alabilirmiyim saygılarımla

Biraz daha detaylı anlatabilirseniz,
sorunu anlayıp yanıt verebilecekler çıkacaktır muhakkak.

Biraz daha detaylı anlatabilirseniz,
sorunu anlayıp yanıt verebilecekler çıkacaktır muhakkak.

benim her ay hesabima satislarim dolayisi ile farkli tutarlarda prim odeniyor bir ay 300 ken diger ay 500 olabiliyor fakat bir sonraki ay maas bordromda bu tutar avans kesintisi bolumunde gosteriliyor fakat banka extresinde prim odemesi yaziyor maasim brut 2200 tl gorunuyor ssk hizmet dokumunde ama her ay kesinti bolumunde bu tutar devamli yaziyor 1 onceki ay ne yatmissa

benim her ay hesabima satislarim dolayisi ile farkli tutarlarda prim odeniyor bir ay 300 ken diger ay 500 olabiliyor fakat bir sonraki ay maas bordromda bu tutar avans kesintisi bolumunde gosteriliyor fakat banka extresinde prim odemesi yaziyor maasim brut 2200 tl gorunuyor ssk hizmet dokumunde ama her ay kesinti bolumunde bu tutar devamli yaziyor 1 onceki ay ne yatmissa

Öncelikle net maaşınız ne kadar dır ? Net maaşınıza istinaden hak ettiğiniz primlerle birlikte bankaya paranız doğru olarak yatıyor mu ?