HANGİ YAZICI?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sera

Katkı Sunan Üye
Arkadaşlar,ofisinizde özellikle sürekli formda defter çekerken hangi yazıcıyı kullanıyorsunuz yada hangi yazıcıyı tavsiye edersiniz? Bizde OKİ 521 var fakat defterçekmek çok uzun sürüyor.Bir de HP laserjet var onunlada sürekli formda defter verilmiyor.Sürekli formda defter yazdırabilmek için yazıcı araştırıyoruz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ynt: HANGİ YAZICI?

sera ' Alıntı:
Arkadaşlar,ofisinizde özellikle sürekli formda defter çekerken hangi yazıcıyı kullanıyorsunuz yada hangi yazıcıyı tavsiye edersiniz? Bizde OKİ 521 var fakat defterçekmek çok uzun sürüyor.Bir de HP laserjet var onunlada sürekli formda defter verilmiyor.Sürekli formda defter yazdırabilmek için yazıcı araştırıyoruz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

merhaba,

OKI 521 zannedersem bu nokta vuruşlu yazıcı onun için biraz uzun zaman alır. Bende eskiden muhasebede çalışırken detay mizan yazdıracağım zamanlar baya öfkelenirdim, ancak şimdi büromda Hp Laserjet kullanıyorum ve çok rahatım.

Ynt: HANGİ YAZICI?

sera ' Alıntı:

sürekli form da defter yazdırmak için ben,EPSON LX 300 kullanıyorum.memnunum.ama normal A4 kağıdı dökümünde kullanışlı değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...