Arkadaşlar,Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ANKARA'ya gönderdiğimiz Ek-1 ve Ek-2 İşçi Bildirim Listelerini düzenli olarak postalıyorum;fakat bazı mükelleflerin Bölge Müdürlüğü Dosya numarası yoktur,daha doğrusu almamışız,bildirgede o kısımı boş bırakıp yine de gönderiyorum..Yaptığım işlem anlamsız mı acaba?hiç göndermesem daha mı iyi olur?..Şimdiye kadar gönderdim,bu saatten sonra göndermesem bir sorun olur mu?.Tavsiyelerinizi bekliyorum.. :roll:
Saygılar....
Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade edecek şekilde seçmeniz gerekiyor. Konu başlığı açarken ve mesaj içeriğinde büyük harf kullanılmamalıdır. Ayrıca yardım, acil, lütfen, kişiye özel gibi başlıklar açmak yasaktır. Bu başlıkları açan kullanıcılar uyarılacaktır ve açtığı konu silinecektir.
Saygılar....
Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade edecek şekilde seçmeniz gerekiyor. Konu başlığı açarken ve mesaj içeriğinde büyük harf kullanılmamalıdır. Ayrıca yardım, acil, lütfen, kişiye özel gibi başlıklar açmak yasaktır. Bu başlıkları açan kullanıcılar uyarılacaktır ve açtığı konu silinecektir.