Herkese Saygılar Umarım Yanlış Anlaşılmam...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan İSMAİLYK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İ

İSMAİLYK

Ziyaretçi
Saygı Değer Üstadlarım,

Ben diyorum ki 25 yaşında genç bir insan olarak ALO MALİYE forum üyeleri adı altında istanbul'da bir gece düzenleyelim. Siz şimdi diyeceksiniz bu iş hayatta olmaz. Neden olmasın bence ALO MALİYE forum üyelerine böyle bir gece tertip etmeli herkes kendi payına düşeni versin. Hem herkes saygıdeğer üstadlarımızla tanışmış olur. Bence Moderatör abilerimiz ablalarımız bu işi ayarlar ben hiç hayatımda istanbul'a gelmedim ama orada olsam böyle bir gece düzenlerdim. Hem herkesin unutamayacağı bir gece olur. Bence Olayı hemen tertipleyelim 1 Haziran 2007 yılına HAdi Hocalarım be he deyinde yapalım bu işi. VAlla ben üstad olsam hemen yaparım....

HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM ...........

Ynt: Herkese Saygılar Umarım Yanlış Anlaşılmam...

Merhaba,

Forum üyelerimizi bir arada görmek kaynaşmak gerçekten güzel olur. Ancak bu organizasyonu üyelerin yapması daha doğru olur. Saygılarımla

---
Alomaliye.com Forum Yönetimi

admin_fast ' Alıntı:
Merhaba,

Forum üyelerimizi bir arada görmek kaynaşmak gerçekten güzel olur. Ancak bu organizasyonu üyelerin yapması daha doğru olur. Saygılarımla

---
Alomaliye.com Forum Yönetimi

MERHABA ,

O Zaman ne gerekirse yapalım

Böyle bana göre Türkiye'ye mal olmuş bir site bu işi yapması gerekir. Yani ne yapmalıyız bize ön ayak olacak hocalarımızın görüşlerini alalım hemen,

başka bir konuda faaliyet gösteren bir forumda yöneticiyim ve admin_fast'in görüşüne katılıyorum..forum yönetimi sadece konuk olarak yada daha doğru ifade ile katılımcı olarak ortamda bulunmak isteyeceklerdir. bu durumda organizasyon işini üyeler kendi aralarında halletmelidirler.