Hipnoz NLP Tekniği ile İngilizce Hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ASKN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hipnoz NLP Tekniği ile İngilizce öğrenen var mı? Görüşleriniz nelerdir?

Ynt: Hipnoz NLP Tekniği ile İngilizce Hk.

Kardeşim haftasonu hipnoz tekniğiyle eğitim veren bir kursa başlayacak.Açıkçası bende merak ediyorum nasıl olacağını.Yazarım burdan..

Bu nasıl oluyor?
hipnozite edip ingilizcemi öğretiyorlar..

HİPNOZLA EĞİTİM NEDİR ?
Hipnotik durumun yarattığı bilişsel avantajların eğitimde kullanılması konusu
1960 dan beri ABD Avrupa ve Rusya da araştırma konusu olmuştur.
Çok çeşitler deneyler ve deneyimler yaşanmıştır.
Netice olarak 1990 lardan beri hipnoz yardımı ile öğrenme batıda da özel olarak kullanılmaktadır.

1. Hipnoz ile yabancı dil fobisi ortadan kaldırılıyor.
2. Uzun süreli konsantrasyon sağlanıyor.
3. Hipnozla verilen bilgiler doğrudan bilinç altına veriliyor
4. Hipnozla özgüven ve motivasyon en yüksek seviyeye ulaştırılıyor, böylece öğrenmekten zevk alıyoruz ve öğrendiklerimizi etkili bir şekilde kullanıyoruz
5. Hipnoz yıllar içinde öğrendiğimiz fakat bilinçaltımızın derinliklerine ittiğimiz bilgilerin tazelenmesini ve bilinç düzeyinde kullanılabilmesini sağlıyor

NLP üç temel kavrama dayanmaktadır:
1. Neuro: Bütün davranışlar nörolojik bir sürecin sonucudur.
2. Linguistik: Sinirsel süreçler dil ve iletişim sistemleri yoluyla modeller ve stratejiler halinde temsil edilir,
düzenlenir ve sıralanır.
3. Programlama: Bir sistemin unsurları belirli sonuçlara ulaşmak için düzenlenir veya programlanır.
İngilizce eğitimi verirken NLP DUYU DİLİ tekniklerini eğitimin içine koyarak her öğrencinin en yüksek potansiyelini yakalamasını hedefliyoruz.

? Method 1960'lardan beri başarıyla uygulanan İngiliz patentli bir İngilizce öğrenme metodudur ve ana dili ingilizce olmayan ve öğrenim süresi kısıtlı olan öğrenciler için icat edilmiştir.Ve diğer eğitim sistemlerinden %75 oranla daha hızlıdır.
? Dünyada 23 ülkede ve 400 den fazla okulda eğitim vererek kalitesini ispat etmiştir.
? Metodun en önemli unsuru hızdır.Çünkü method öğrencinin İngilizceyi kendi anadili gibi konuşabilmesini hedefler, bunu da ancak öğrencinin ders esnasında Türkçe düşünüp çevirmesini engelleyerek sağlar.Bu yüzden ders boyunca on saniyelik bile boşluk bulunması imkansızdır aksi taktirde öğrenci Türkçeye çevirme isteği duyacaktır.
? Öğrenci niteliğine sahip her yaştaki birey için mükemmel bir sonucu garanti eder. Method tam anlamıyla pratik ve konuşma tabanlıdır. Ders esnasında dakikada 200 kelime duyar, anlar ve konuşursunuz.
? İngiliz dilindeki kelimeleri,yapıları ve dilbilgisini bir bütün olarak soru-cevap tekniğiyle öğrenirsiniz.Uygulaması gayet kolay her yaş için uygun,ilginç ve zevklidir.
? Dersler de konuşma süresi %80 daha fazladır sürenin geri kalan kısımda bilimsel olarak konuşmanın yanı sıra yazma ve okuma çalışmaları vardır.
? Defter, kalem, tahta gibi sınıf materyalleri kullanılmaz,ihtiyacınız olan şey bir oda ve sandalyeden ibaret olduğu için her yerde kolaylıkla uygulanabilir.
? Kurumsal eğitimlerde rahatlıkla kullanılabilen ve kısa sürede sonuç veren bir methoddur.Sınıflarda maksimum 8 öğrenci vardır.
? Bilinçaltı Kurgulama Methodu alanında uzman, özel eğitimli ve sertifikalı öğretmenler tarafından uygulanır.

gulsoylu ' Alıntı:
Kardeşim haftasonu hipnoz tekniğiyle eğitim veren bir kursa başlayacak.Açıkçası bende merak ediyorum nasıl olacağını.Yazarım burdan..

Sonuç paylaşımlarınızı bekliyorum.

Para tuzağı..1 ayda, 2 ayda konuşma garantisi veren ya da bunun gibi hipnoz tekniğiyle dil öğreten kurumların amaçlarının ne olduğu bariz ortada..