Hukuk Sınavı

aslı4143

Katkı Sunan Üye
resmen ters köşe yaptılar haksız rekabetten başka soru yapamadım üstelik ortalama yükseltmek için ders seçsem hukuk seçerim derken:(

hukuk benim en korktuğum ders çünkü sorumlu olunan çok konu var evet hiç beklendiği gibi sormadılar keza meslek hukukundan da öyle.temel hukuk için arif kocamanın kitabını almak şart oldu

bildiğim kadarıyla hizmet akdi çeşitleri kısmi süreli belirsiz süreli belirli süreli denem süreli iş sözleşmeleri.
hasız rekabette geçen yıllarda çıkmış olan bir soru. haksız rekabete karşı açılacak dava türleri eda davası tespit davası olarakta 2ye ayrılıyor. savunma imkanlarıda itiraz ve defi şeklindedir.

Hukuktan o kadar ayrıntı beklerken soruları görunce şok oldum idarı yargı yerlerı gecen yıl martta cıkmıs dıye bakmadım 1 yıl arayla yıne sormuslar

Hukuktan o kadar ayrıntı beklerken soruları görunce şok oldum idarı yargı yerlerı gecen yıl martta cıkmıs dıye bakmadım 1 yıl arayla yıne sormuslar[/QUO

Merhab
Aralık dönemi sınavı dehaya gittim. Meslek hukuku ve hukuk notlarım sayesinde hukuktan 80 meslekten ise 75 aldım. İsteyen arkadaşlara iki notumuda iletebilirim. Meslek hukuku 30 sayfa hukuk ise 60 sayfa falan. Ama sorular birebir oradan geliyor. Gerçi hukuk değiştiğimi bu dönem bilmiyorum. İsteyen arkadaşlarla payşabilirim notları.

arkadaşlar hukuk notlarını alan varmı yani arkadaşın gönderdiği kimse varmı??? Lütfen bana da gönderir misiniz çok ihtiyacım var....

29-30 haziran da yeterlilik sınavı nasıl olucak acaba maliyet yine ters köşe yaparsa hiç ii olmaz.
ben bu mail adresine baktım çoğunluklar çıkmış sorular var.

dostum notlara iyi bakmamışsın sanırım.xyz xyz z den gelen notlar dehanın notları.o notlar maliyet,meslek ve denetim için son derece yeterli