MERHABA ARKADAŞLAR; BUGÜN İŞKURA İAB FORMU VERMEK İSTEDİK, BİZLE ALAKASI KALMADI SGK VERECEKSİNİZ DEDİLER. BENDE SGK KURUMUNA GİTTİM, ORADAKİ MEMURDA İNTERNETTEN İŞCİ ÇIKIŞI YAPILDIKTAN SONRA İAB FORMU VERMEYE GEREK OLMADIĞINI SÖYLEDİ. BU KONU HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ NEDİR NASIL BİR YOL UYGULADINIZ YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
Merhaba arkadaşlar; bugün işkura iab formu vermek istedik, bizle alakası kalmadı sgk vereceksiniz dediler. Bende sgk kurumuna gittim, oradaki memurda internetten işci çıkışı yapıldıktan sonra iab formu vermeye gerek olmadığını söyledi. Bu konu hakkındaki görüşleriniz nedir nasıl bir yol uyguladınız yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar; bugün işkura iab formu vermek istedik, bizle alakası kalmadı sgk vereceksiniz dediler. Bende sgk kurumuna gittim, oradaki memurda internetten işci çıkışı yapıldıktan sonra iab formu vermeye gerek olmadığını söyledi. Bu konu hakkındaki görüşleriniz nedir nasıl bir yol uyguladınız yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.