Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir işletmede sigortasız işçi çalıştırılıyor . Bunu ihbar etmek istiyorum . Nereden ihbar edebilirim , işletmeye gelebilecek cezalar nelerdir . Bilgi verirmisiniz teşekkürler
çalışma bakalığına şikayette bulunuyorsun ne kadar sürede müfettiş işyerine geliyor ve ne tür işlemler yapıyor mesela baskı ve hakaret varmı öğrenmek için personelle başbaşamı konuşuyor yoksa herkese nasılsınız iyimisiniz diyor fazla mesai ücretlerimizi (ödenmeyen) çalışırkende istemek mümkünmü ? elimde geriye dönük 5 sene giriş çıkış saatlerim var ve hergün en az 1 saat fazla çalşıyorum ayrıca müdürümden baskı görüyorum napmalıyım ?
bir iş yerinde 5 yıldan fazla bir süredir çalısıyorum,fakat sigortam gecen yıl 9.cu ayda yapıldı,lakin askeri ücretten gösterilen maaşım haricinde sigorta primimin 200 lirası benden kesiliyor. ben o 5 yıllık yıpranmamı nasıl alabılırım mahkemeye başvursam nasıl bir seyle karsılasırım bu konuda yardım beklıyorum... simdiden tesk ederım.