İhbar ve Kıdem Tazminatı

4 sene 1 aydır çalışmakta bulundugum yerden 7 gün önce çıkışım verilmiş benim bilgim ve imzam olmadan bu konu hakkında bilgi almak istiyorum

Ynt: ihbar ve kıdem tazmınatı

Halil Bey,sizin çıkışınızı yapmak için mutlaka imzanıza gerek vardır,eğer sizin yerinize taklit edildiyse burda bir sahtekarlık söz konusudur.Firma sizin çıkışınızın verildiğin söyledi peki ihbar ve kıdem tazminatı hakkında herhangi bir bilgi vermedi mi..Eğer haklarınızı ödemezlerse zaman kaybetmeden iş mahkemesine ve çalışma bakanlığına gidip dilekçe yazın derim..

Ynt: İhbar ve Kıdem Tazminatı

7 gün önceden nerden vermiş çıkışınızı anlamdım hala çalışıyorsunuz ama galiba nasıl oluyor...

kavazlı ' Alıntı:
7 gün önceden nerden vermiş çıkışınızı anlamdım hala çalışıyorsunuz ama galiba nasıl oluyor...

Bu tür şeyler malesef olağan olaylar. Mali müşavir ay kaymasın bir dahaki aya uğraşmayalım diye ay sonu çıkışı vermiştir. Bu çıkışlarda genelde istifa olarak verilir ülkemizde.

4 sene 1 aydır çalışmakta bulundugum yerden 7 gün önce çıkışım verilmiş benim bilgim ve imzam olmadan bu konu hakkında bilgi almak istiyorum
Bu konuda yardımcı olam isterim.Daha detaylı bılgı almak ıstersen bu konuda dava surecınde de ek bılgı verebılırm.Tşk.