İkiyıllıklar...

arkadaşlar stajını 3 yıl yapanlar ilk ne zaman sınava girecekler?? bizi acaba bu yüzden mı bu kadar zorluyorlar anlamadım...üç dersim kaldı veremıorum..sanırım iki yıllık açığa bende çıkacağım..

Ynt: İkiyıllıklar...

arkadaşım öncelikle moralini bozmamanı öneririm benimde tek dersim var finansala bakıcaz sonuçları bekliyorum ancak kalırsam da çalışmaya devam eninde sonunda bitecek bu iş sabırlı ol ve tekrarlıyorum moral ve motivasyonu çok önemli

katamaran ' Alıntı:
arkadaşlar stajını 3 yıl yapanlar ilk ne zaman sınava girecekler?? bizi acaba bu yüzden mı bu kadar zorluyorlar anlamadım...üç dersim kaldı veremıorum..sanırım iki yıllık açığa bende çıkacağım..

Yanlış anımsamıyorsam bundan sonraki ilk sınava girecekler, ama stajını yüksek lisans/doktora diploması veya TESMER kursuyla kısaltanlar daha önce girmiştir.

Kaç hakkınız kaldı? Hangi dersleri veremediniz?

maliyet finansal vergi kaldı hepsinden de 3 hakkım kaldı...ama bir türlü veremiyorum çalışmama rağmen:((

katamaran ' Alıntı:
maliyet finansal vergi kaldı hepsinden de 3 hakkım kaldı...ama bir türlü veremiyorum çalışmama rağmen:((

Temmuz'da bir veya ikisini verirseniz Aralık'ta kalan kısmı halledebilirsiniz. Elinizde yeterince kaynak olduğundan ve doğru düzgün kaynaklar olduğundan emin olmaya çalışın. Buradan da arkadaşlara sorarak yardım alabilirsiniz, ben yapabileceklerim konusunda mesaj attım size zaten.