personel maaş programı

İleri Yaştakilerin Bağ-Kur Borçlanması hak.

bayramalikubilay

Katkı Sunan Üye
Merhaba Üstadlarım.. 1926 doğumlu erkeker için 10 yıl Bağ-Kur Borçlanması yapılabilirmiyiz. Böyle borçlanma vardı ama kanun maddesini bulamıyorum. Saygılarımla

Ynt: İleri Yaştakilerin Bağ-Kur Borçlanması hak.

İsteğe Bağlı Sigortalıların 10 Yıllık Borçlanması İle İlgili Taahhütname -
Böyle bir form ile borçlanabilir.yanlış hatırlamıyorsam 1979 yılında kadın 40 ve erkeklerde 45 yaşında olanlar borçlanabiliyor. sizin sorduğunuz kişinin kriterleri uyuyor.,
Saygılarımla,
SMMM,
Muhammed Atasoy.

Ynt: İleri Yaştakilerin Bağ-Kur Borçlanması hak.

İSTEĞE BAĞLI SİGORTALILARIN 10 YILLIK BORÇLANMASI İLE İLGİLİ TAAHHÜTNAME

T.C.
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI
BAĞ-KUR İL MÜDÜRLÜĞÜNE(DEREDİLEN)
?.?????.

Kurumunuzun .................................. Bağ-numaralı isteğe bağlı sigortalısıyım.
4.5.1979 tarihinde 40/45 yaşını doldurdum. Halen çalışmıyorum/daha önce Sosyal Güvenlik Kuruluşlarında hizmetim vardır / yoktur.

1479 sayılı Kanuna 2229 sayılı Kanunla eklenen ve 3165 sayılı Kanunla değiştirilen ek geçici 4. maddeden yararlanarak 10 yıl/10 yıla tamamlayacak kadar süreyi borçlanarak, borç tutarını tescil tarihinden itibaren 2 yıl içinde ödeyeceğim.

Borç tutarının tarafıma bildirilmesini, ayrıca beyan ettiğim bilgilerin doğruluğunu, kabul ettiğim borcu ödememem halinde herhangi bir hak iddia etmeyeceğimi bildirir, borçlanma talebimin kabulünü arz ederim.

Adres : T.C Kimlik No: ....................................
........................................... Adı Soyadı :.....................................
........................................... Tarih :......../......./............
........................................... İmza :
......................