B bgezer Üyelik 4 Nis 2006 Mesajlar 29 30 May 2006 #1 merhabalar irsaliye koçanının tek bir sayfası kayıp edilmiş. kanuni yaptırımı varmı acaba ve ne yapmayılız teşekkürler
merhabalar irsaliye koçanının tek bir sayfası kayıp edilmiş. kanuni yaptırımı varmı acaba ve ne yapmayılız teşekkürler
B bgezer Üyelik 4 Nis 2006 Mesajlar 29 2 Haz 2006 #2 cevap kimseden cevap gelmedi kendi sorumu kendim cevaplıyayım ismmmo dan görüş aldım şöyleki gazete ilanı verelecek ve vergi dairesine bildirilecek ilave etmek istelen arkadaşlarının cevabını bekliyorum saygılar
cevap kimseden cevap gelmedi kendi sorumu kendim cevaplıyayım ismmmo dan görüş aldım şöyleki gazete ilanı verelecek ve vergi dairesine bildirilecek ilave etmek istelen arkadaşlarının cevabını bekliyorum saygılar
A _AyHaN_ Üyelik 31 May 2006 Mesajlar 11 2 Haz 2006 #3 gazete ilanıyla mahkemeden ilam çıkartıp vergi dairesine vereceksiniz
L lionaydin1 Üyelik 3 Haz 2006 Mesajlar 16 3 Haz 2006 #4 gazete ilanı çıkarıp ilan ile vergi dairesine bildirmek yeterli olur kolay gelsin