İş almaya ne zaman başladınız?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mizansen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba,

Oda kayıt için evrakları teslim ettim. İşe başlama yoklamam tutuldu. Sicil numaramı biliyorum. Evraklarım Türmob'a henüz ulaşmadığı için kaşe numaramı söyleyemediler. Tek eksiğim aracılık yetkisi için başvurup, e-beyan şifresi almamış olmam.

Eski arkadaşlara göre; biz kaşe no olmadan şifre alıp, müşteri almaya başlayadık.
Türmob'a sorduğumda; evraklarınız bize ulaşsın, size telefonla kaşe numaranızı bildiririz, o zaman müşteri alabilirsiniz.

Siz resmen ne zaman başladınız müşteri almaya?

Ynt: İş almaya ne zaman başladınız?

o mühür numaranı 1ay daha beklersin.onu beklemene gerek yok dilekçe yaz şifreni al vergi dairesinden.

Mühür bana 2 aydamı ne geldi, mühürü beklerseniz bence çok beklersiniz. Ben şifremi aldığım gibi defterleri aldım sözleşmemide yaptım zaten int.vergi daireside sözleşme onayında kaşe no olmasada sözleşme girişine onay veriyor.

Bende kaşeyi almadan şifreyi almıştım. Daha sonra dilekçe ile kaşe numarasını sicile bildirdim.

ben 2010 ocakta açtım.5 firma ile şifaen anlaştım.açtığımda hiçbiri ile sözleşme yapamadım.şu zamana kadar 7 tane mükellef yapabildim.ama ilk altı yedi ay mükellef bulamadım.çok vaktinizi ayırırsanız her ay bir mükellef bulursunuz.bunun için çok dolaşmanız ve kendinizi iyi tanıtmanız gerekir.

Çok teşekkür ederim herkese, yorumlarınız için. Ben de şifre için başvurup işlere başlayayım..

Madde 1- Zaten her mukellefle bir sozleşme yapmak zorundayız ve bu sozleşmede yukumluluklerimiz arasında sozlesme imzaladıgımız kisilerin kanuni beyanlarını vermek zorundayız. Bu zorunluluk varken niye bir daha sozleşme yapmak zorundayız bunun bence bir mantığı yok ve be mantığı açıklayacak kimse yok.

Madde 2- Yeni ofis açtınız belgelerinizi gonderdiniz ama kaşe numaranız henuz gelmedi. Atın kafadan bir numara sanki kontrol ediliyor ardından kaşeniz geldiğinde duzeltmeden doğrusunu yazarsınız.