İş Arıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EYUPPPP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EYUPPPP

Katkı Sunan Üye
Merhaba

Formda bunu yazmam doğru olurmu bilmiyorum ama işten ayrılmak üzere olan kişiler cv lerini ekleseler

yardımcı olunurmu diye sormak istedim.

Kolay Gelsin ...

Ynt: İş Arıyorum

bence forumdaki en büyük eksikliklerden biri güzel bir konuya değinmişsiniz.forum yöneticilerin bunu ayrı bir konu halinde foruma eklemeleri bence çok yararlı olur.kolya gelsinnn

sanırım sadece "iş arıyorum" başlığı olsa kanunen olabilir. ama işverenler için başlık açılması olmaz. iş bulma, iş-kur iznine tabi olduğu için hassas bir konu.

Tabiiki doğru söylüyorsunuz ama bence burda birbirimize yardımcı olma adına büyük bir gelişme olur.

Birbirimize haber vererekte yardımcı olabiliriz.

Bu konu hakkındaki gelişmeleri merek ediyor ve bekliyorum inşallah olumlu olur..

Kolay gelsin

ek; kullandığım muhasebe programının forum sayfasında var. ama orada sadece muhasebe programını bilenlere yönelik olduğu için yasal sorun olmadığını sanıyorum.

bağımlı çalışan meslek mensuplarının daha iyi organize olmaları gerekir diye düşünüyorum.

haspel kader okuma yazma biliyor diye muhasebeci(!) sıfatıyla çalışan kişiler mesleğin değerini düşürüyor ve ne yazık ki layık olunan işe yerleşme şansını azaltıyor.

nasıl ki diploması olmadan kimse ben doktorum, mühendisim, avukatım diyemiyor ise muhasebeciyim de diyememeli.

bu iş kanunla olmaz (mevcut meslek kanunu yeterince açık), dayanışma ile olur.

bu forum pek uygun olmayabilir (arkadaşların belirttiği sakıncalar nedeniyle) ama odalar nezdinde örgütlenip hakkımızı almalıyız.