İş Göremezlik Rapor Parası Ödemeleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan smmm aday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar iş göremezlik ödemeleriyle ilgili olarak Ocak başından beri SGK tarafından rapor paraları ödenmiyor.MOSİP denen yenin bir programa geçmelerinden kaynaklı olarak bu sorunun ortaya çıktığını belirtmişlerdi.Fakat aradan 3 aydan fazla bir zaman geçti.Son durumla ilgili olarak bilgisi olan arkadaşlar varsa ve paylaşırsa sevinirim.
Herkese kolay gelsin..

Ynt: İş Göremezlik Rapor Parası Ödemeleri

ben cuma günü istirahatli olan personeli internetten bildirdim.
dün ödemesinin çıktığını gördüm.''bu ne hız'' demekten kendimi alamadım.
fakat bir diğer çalışanın istirahat parası hala çıkmamış.

SİSTEM HIZLI TAMAM İŞCİ PTT YE ÖDEME ALMAYA GİTTİĞİNDE PARA OLMADIĞINI GÖRÜYOR
KURUMA SORULUYOR İMZA İŞLEMLERİ 15 SÜREBİLİYORMUŞ İNTERNETTE ÖDEME GÖRÜNÜYOR AMA.

Konu başlığı ve içeriğinde Büyük Harf kullanmak yasaktır.!
Lütfen Forum Kuralları' na uyunuz.!

haklı olabilirsiniz.
çalışanın parayı çekip çekmediğini sorgulayayım.

arkadaşlar ben 3.5 aydır raporluyum.sadece 10 günün parasını alabildim.diğer günlerin rapor parasını ise sistemde dahi göremiyorum.bunun için aradığımda da kimsenin rapor parasının yatmadığını çünkü sistemde sorun olduğunu ve halledilene kadar ödemelerin yapılamıyacağını söylemişlerdi..

teyit ettim.sistemde ödeme görünüyor fakat PTT ye ödeme çıkmamış.
İnşallah en kısa sürede problemi çözerler.

Arkadaşlar.. bir perosenelin Ekim den beri parça parça olmak üzere toplam 7 tane raporu var. Raporlar arasında bazen 2 şer bazen 3 er günlük boşluklar ve bu boşluklarda işçi ücretsiz izinli gösterildi. Biz raporları tek tek girdik. Ancak sgk rapor parası ödemek için işçinin ilk rapor aldığı tarihten son rapor gününe kadar tek kalemde kayıt yapmamız halide ödeme yapacağını söylemiş işçiye. Ancak böyle yaparsak arada çalışmadığı ücretsiz izinleride raporluymuş gibi bildirmiş olcaz.. Bu şekilde yapılması mantıklı gelmiyor bana.. Bu şekilde işlem yapan oldumu.?

Bu yazdıklarınızı yapamazsınız. Parça parça 2-3 günlük rapor aldı ise sizde aynı şekilde sisteme girebilirsiniz. SGK malum 2 güne kadar olan raporlarda ödeme yapmaz.